4e Playmobil feest in Mol

 
00:00
Connect to smile - Playmobil beurs 2019 Foto: Connect to Smile
zondag, 24 februari, 2019

Wederom organiseert de vzw Connect to Smile het internationale Playmobil® Weekend! Op 9 en 10 maart 2019 is er weer volop Playmobil-plezier in de Open Ruimte van TISP.
De 23 “diorama’s” die dit jaar te bewonderen zijn, zijn opnieuw van de hand van onze internationale Playmobil® bouwers! De mooiste bouwwerken of landschappen van Playmobil® in tal van verschillende thema’s zoals Fantasy, Middeleeuwen, Piraten, Citylife, Circus en combinaties daarvan.
Verder zijn er heel wat stands met verkoop van Playmobil® en zal de kinderanimatie ook dit jaar niet ontbreken.
Mede door de steun van Playmobil®, de gemeente Mol Balen, en talrijke andere sponsors is er weer genoeg vertier voor een leuk dagje uit met de hele familie!! Daarbij steunen we met een deel van de opbrengst ook ons goede doel, Hachiko.
De vzw Connect to Smile nodigt u dan ook van harte uit tijdens de opbouw op vrijdag 8 maart of gedurende het weekend.

Connect to Smile vzw
Een vzw voor iedereen met een passie voor Playmobil®, verzamelaar of liefhebber van jong tot oud, onafhankelijk van de Playmobil®-groep.

www.connecttosmile.com

Waar en Wanneer ?
Technisch Instituut Sint-Paulus
Zaterdag 9 maart – 10.00 tot 18.00 uur
Zondag 10 maart – 10.00 tot 17.00 uur

Toegang 3 euro, kinderen kleiner dan 1 meter zijn gratis

Het Goede Doel
Ook dit jaar gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel, dit jaar schenken wij dit aan Hachiko vzw. Dit is een organisatie die assistentiehonden opleidt voor personen met een motorische beperking.

Onze doelstelling is de opleiding, matching en verdere begeleiding van hulphonden, meldhonden en duohonden in functie van een betere levenskwaliteit voor personen met een motorische beperking of epilepsie. Daarnaast plaatsen we ook instellingshonden in o.a. woonzorgcentra, voorzieningen voor personen met een (aangeboren) handicap en centra voor psychosociale zorg.

De toewijzing van één afgewerkte assistentiehond kost de vereniging ongeveer € 25.000, maar ze schenkt deze assistentiehonden volledig gratis.

Meer info: 
Connect to Smile vzw
Bron: 
Connect to Smile vzw

Reacties

Kleine correctie: tijdens de opbouw op 8 maart is de beurs niet toegankelijk voor het publiek.