Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

6.000 euro subsidie voor verenigingen van mensen met een handicap

woensdag, 12 september, 2018

Op 10 september besliste de gemeenteraad dat dertien verenigingen van mensen met een handicap een subsidie toegewezen krijgen. In totaal gaat het om een bedrag van 6.000 euro. Met het toekennen van de subsidie wil het gemeentebestuur de dynamiek binnen de verenigingen stimuleren en nieuwe initiatieven ondersteunen.

 

Het gemeentebestuur hecht veel waarde aan de werking van de verenigingen van mensen met een handicap. Daarom wenst het gemeentebestuur deze initiatieven, gedragen voor de gemeentelijke adviesraad voor personen met een handicap, ook blijvend te ondersteunen en nieuwe initiatieven en projecten kansen te geven.

 

6.000 euro verdeeld over 13 verenigingen

Volgende verenigingen ontvangen elk een subsidie van 300 euro:

·        Help Brandwonden Kids

·        Gewoon en anders

·        Recreas

·        De Witte Mol

·        Vzw Lidwina-Stichting

·        Vzw Den Brand

·        Vzw Klein Postel

·        Vigé Mol

·        Alzheimer Liga regio Mol

·        Dynamica

·        Vlaamse Federatie voor Gehandicapten

·        CVA Kempen

·        Vzw Sailability

 

Meer info: 
dienst seniorenplus
014 33 16 00
Bron: 
SCHEPEN VOOR SOCIAAL BELEID TOMAS SERGOORIS