Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

63 vrijwilligers Ten Hove laten zich vaccineren tegen griep

dinsdag, 6 november, 2018


PERSBERICHT VAN OCMW-VOORZITTER WIM CAEYERS

63 vrijwilligers Ten Hove laten zich vaccineren tegen griep

Ook vrijwilligers die werken voor het lokaal dienstencentrum, het woonzorgcentrum in Ten Hove, de vervoersprojecten of DigiWeten, krijgen de kans zich te
laten vaccineren tegen griep. Deze vrijwilligers komen tijdens hun werk vaak in contact met ouderen. 63 van de 170 vrijwilligers gingen op dit aanbod in. Het OCMW wil met deze actie het risico op besmetting verminderen.

Een hogere vaccinatiegraad bij gezondheidswerkers, zorgpersoneel en vrijwilligers vermindert het aantal zieken. Enerzijds moedigt het OCMW eigen
personeel aan om zich te laten vaccineren, anderzijds stimuleren ze ook hun vrijwilligers om gebruik te maken van dit aanbod.

Meer info: dienst samenlevingsopbouw,
Inne Dierckx, 014 33 16 16, inne.dierckx@dsomol.be

 
Dit bericht is onderhevig aan volgende e-maildisclaimer:
http://www.gemeentemol.be/disclaimerBron: 
-