Bvb: 18/11/2018
Bvb: 18/11/2018

Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

FRONTTAAL

Het Grote Oor herneemt zijn oorlogsrevue 'FRONTTAAL'.
 
Na vier jaren van herdenkingen en publicaties is de waanzin van de Eerste Wereldoorlog genoegzaam bekend. Nu kortelings de Wapenstilstand precies een eeuw geleden achter ons ligt, neemt de prettig gestoorde cabaretgroep Het Grote Oor de wapens weer op met haar knotsgekke revue 'Fronttaal'. Deze (allerlaatste?) heropvoering is strijdvaardiger dan ooit: de eertijds vermiste Joannes V. verschijnt terug aan het front en zweept zijn moegestreden lotgenoten op in een wervelende voorstelling van historische liedjes, hilarische filmpjes en dolle sketches. A la guerre comme à la guerre! 
 
De opbrengst van deze dubbele opvoering gaat naar Zaba Kina, een Molse 4de Pijler die in het woelige Congo prachtig educatief werk verricht ... Een heerlijke samenwerking tussen Het Grote Oor, Zaba Kina vzw en het Sint-Jan Berchmanscollege.

Et pour les Wallons, la même chose!

Info

Datum
vr 9 nov 2018
Organisator
vzw Zaba Kina
Categorie

Locatie Stratenplan Mol

SJB-College, podiumzaal

Contactinformatie