Bvb: 27/06/2020
Bvb: 27/06/2020

Op Velo Bristol: De grote Bristol Bollekeskermis (Erfgoeddag)

'Kies voor Erfgoed’, dat is het thema van Erfgoeddag 2018. In de Kempense volksmond worden verkiezingen ook wel eens lacherig 'bollekeskermis’ genoemd. Speciaal voor Erfgoeddag organiseren we een grandioze, knotsgekke, feestelijke bollekeskermis op de expo 'Op Velo Bristol’. Wat is volgens jou hét mooiste Bristolvoorwerp in de expo? En wie was dé meest memorabele Bristolwielrenner? Dat zijn o.a. vragen op ons Bristol stembiljet.

Win een authentieke Bristolfiets!
Geen kermis zonder prijzen! Alle deelnemers aan onze Bollekeskermis krijgen een Bristol verrassingspakket. Uit de ingediende stembiljetten trekken wij enkele winnaars die één van onze mooie Bristolprijzen winnen. De hoofdprijs is een echte Bristolfiets rijklaar gemaakt met dank aan het Fietsenatelier van vzw De Sprong. Dus best niet anoniem stemmen!

Laatste kans om deze expo te bezoeken!
Nog een reden om zeker tot in Mol af te zakken: het is de laatste dag dat de expo 'Op velo Bristol’ open is. Ook als je niet graag 'bollekes’ kleurt, ben je van harte welkom op ons groot afscheidsfeest en ludieke Bristol Bollekeskermis.

Info

Datum
zo 22 apr 2018
Organisator

Locatie Stratenplan Mol

De Zwaan

Contactinformatie