Bvb: 31/03/2020
Bvb: 31/03/2020

Te gast: Zaba Kina vzw

Poppy Flower & Ars Vivendi

Poppy Flower van de Molse singer-songwriter Camille Deceuninck is een unieke band met een heel eigen sound en repertoire. Hun liedjes zijn soms melancholisch, dan weer optimistisch, van rustig tot zeer dansbaar. Songs over het leven, de liefde, over reizen en richtingen kiezen, nummers die ergens tussen Nick Cave en sprookjes laveren. Puurheid, ambachtelijkheid, maar vooral persoonlijkheid!

Ars Vivendi bracht hun bijzondere mix van folk, gipsy en pop al op de meest diverse plekken: watermolens, gevangenissen, festivals als Na Fir Bolg, Boombalfestival, de Gentse Feesten en de (halve) finales van de Dranouter Roots Rally, Muziekmozaïekwedstrijd en Rockrace.

De 7 muzikanten, elk met hun eigen stijl en muzikale achtergrond, maken de groep tot wat hij is: een potpourri van instrumenten, stemmen, ritmes en emoties. 

De opbrengst van deze avond gaat integraal naar de projecten van Zaba Kina vzw in Boma, D.R. Congo. Samen met hun Congolese partner Creroea werken ze daar aan de toekomst van meer dan 700 kinderen en jongeren.
 
Prijs: 12 euro (kassa) – 10 euro (vvk) – 9 euro (abonnees cc ’t Getouw)
Tickets: ticketbalie Schouwburg Rex – 014 33 09 00 
Organisatie & info: www.zabakina.be – 0477 97 25 98 – info@zabakina.be

Info

Datum
za 12 nov 2016
Uren20.15 uur
Inschrijfdatum
Inschrijven loting vanaf 21 mei
Artiest/gezelschap
Te gast: Zaba Kina vzw
Voorstelling
Poppy Flower & Ars Vivendi
Genre
Concert
Wereldmuziek
Organisator
Categorie

Locatie Stratenplan Mol

Zaal 't Getouw
Molenhoekstraat 2

Contactinformatie