Bvb: 17/01/2019
Bvb: 17/01/2019

Zwangerschapsyoga

Integrale zwangerschapsyoga zet het zwangere lichaam centraal en vertrekt vanuit jouw behoeften. Deze reeks van tien lessen hebben een bewuste opbouw waarin geleidelijk aan een aantal 'tools' en mogelijkheden worden aangeleerd die je zullen ondersteunen tijdens je zwangerschap en bij de geboorte van je kindje!

Deze zwangerschapsyoga bereid je voor en maakt je bewust van je eigen mogelijkheden en kracht. Er is één partnerles inbegrepen zodat jullie samen deze mogelijkheden ook kunnen verkennen. Je geniet samen met je baby van de ontspanning, de ruimte in het bekken en de buik, de wiegbewegingen, de klanken en de aanrakingen.

Aandacht, ademhaling, houdingen, beweging, ontspanningsoefeningen, massage, meditatie en klank worden belicht en helpen om met spanning en pijn om te gaan. Deze ingrediënten geven je vertrouwen en kracht om een zo mooi mogelijke start te geven aan je kindje en je gezin!

In combinatie met mijn achtergrond als doula wens ik via deze lessen meer vrouwen te ondersteunen en voor te bereiden op de bevalling zodat ze in vertrouwen en op eigen kracht kun kindje kunnen verwelkomen! Vanuit mijn hart en vol passie verwelkom ik je graag! Line De la Ruelle

De cursus is een reeks van tien opeenvolgende lessen in kleine groep aan 135 euro (waarvan één les met partner). Via je ziekenfonds heb je recht op een terugbetaling indien je de volledige reeks volgt en betaalt. Vraag het sportformulier op bij je ziekenfonds en breng het mee naar de les!

 

Data donderdag

  • 19 en 26 april
  • 3, 17, 24 en 31 mei
  • 14, 21 en 29 juni
  • 5 juli

Uren

  • donderdag19 - 20.30 uur

Info

Datum
do 19 apr 2018 tot do 5 jul 2018
Organisator
In Volle Verwachting - Essenties

Locatie Stratenplan Mol

Zaal Praktijk Inge Ceelen