Elly's nagelstudio onderscheiden

Elly's Nagelstudio 100% suiker award Foto: Elly's Nagelstudio
dinsdag, 12 maart, 2019

Elly’s Nagelstudio uit Meerhout / Zittaart ontving op zondag 10 maart een “100% suikersalonaward” uit handen van Hilde Laenen, zaakvoerder van ROYX PRO. ROYX PRO verdeelt sinds
2016 een uitgebreid gamma suikerpasta’s voor suikerontharing. In 3 jaar tijd heeft ROYX PRO suikerontharing in België echt op de kaart gezet. “Uiteraard is dit enkel mogelijk door de professionele schoonheidsspecialistes die resoluut voor onze producten kiezen en 100% in suikerontharing geloven i.p.v. te kiezen voor het traditionele harsen”, zegt Hilde Laenen. Deze instituten wil ROYX PRO dan ook heel graag in de bloemetjes zetten met deze awards.

Het was het tweede jaar op rij dat de “SUIKERSALON-AWARDS” uitgereikt werden. De eerste editie vond vorig jaar plaats in het ROYX PRO pilootinstituut Payeska te Westerlo. Dit jaar werden de awards uitgereikt bij Asap Nails & Beauty te Brugge, ROYX PRO distribiteur voor Oost- & West-Vlaanderen. Ook dit jaar kozen 42 schoonheidsinstituten in België ervoor om enkel nog met ROYX PRO suikerpasta te werken voor ontharing. In totaal zijn er dus nu zo’n 140 suikersalons in België.

Elly Roofthooft van Elly’s Nagelstudio was maar wat fier dat ze op 10 maart haar award in ontvangst kon nemen. “De reacties van de klanten in mijn salon zijn zo positief op de suikerbehandeling dat ik niet lang getwijfeld hebben om enkel met suiker te ontharen,” zegt Elly. “Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten. Klanten ervaren minder pijn, hebben minder last van ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Bovendien hebben ze na een behandeling met suiker een zijdezachte huid! Tenslotte ben ik ook zeer tevreden over de ondersteuning die we van ROYX PRO krijgen op het vlak van opleiding, verkoop en marketing. Voor mij is het duidelijk: WE DO IT SWEET!”

Meer info: 
Elly’s Nagelstudio,
Elly Roofthooft
0477/52 38 12,
Bron: 
Elly’s Nagelstudio