Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

Gemeente creëert groene speelruimte voor basisschool Gompel

dinsdag, 11 september, 2018

Met de aankoop van een perceel grond tussen de gemeentelijke basisschool Alles Kids en de kerk in Gompel, creëert het gemeentebestuur extra groene speelruimte voor de school. Daarnaast mag de Chiro het achterste deel van dit perceel blijven gebruiken als open speelruimte en als kampplaats tijdens de zomer. Het gemeentebestuur koopt het perceel van 15a50ca – gelegen in woongebied - voor een bedrag van 173.000 euro van de vzw Dekenaat Zuiderkempen – regio Mol. Door de recente verbouwingswerken en de nieuwbouw van basisschool Alles Kids was de speelruimte voor de kinderen sterk ingeperkt. Met deze aankoop lossen we dit probleem op, ook de Chiro krijgt hiermee zekerheid over het behoud van hun open speelruimte.

 

Meer info: 
dienst patrimonium
014 33 08 35
Bron: 
SCHEPEN VOOR PATRIMONIUM HANS SCHOOFS