Gratis openluchtfilm ‘Bohemian Rhapsody’ op vrijdag 19 juli binnenkoer De Zwaan

woensdag, 17 juli, 2019

Cultuurcentrum ’t Getouw trakteert ook deze zomer weer op gratis openluchtfilms. De volgende in rij is ‘Bohemian Rhapsody’ op vrijdag 19 juli. De filmvertoning vindt plaats om 22 uur op de binnenkoer van De Zwaan, Markt 28. De toegang is gratis. Bij slecht weer verhuizen we naar Zaal ’t Getouw.

 

Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid. Daarnaast zien we hun triomfantelijke reünie aan de vooravond van Live Aid, met een levensbedreigend zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt.

De film is een enigszins opgesmukte biopic van een van de meest tot de verbeelding sprekende rocksterren van de 20ste eeuw. Acteur Rami Malek is een uitstekende Mercury-vertolker. Vooral in de podiumscènes weet hij met een bijna griezelige accuraatheid in de huid van de zanger te kruipen.

 

Meer info: 
Cultuurcentrum ’t Getouw
014 33 09 00
Bron: 
SCHEPEN VOOR CULTUUR HILDE VALGAEREN