Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

Herstellingswerken fiets- en voetpaden Jakob Smitslaan vanaf midden augustus

woensdag, 1 augustus, 2018

Midden augustus start een aannemer in opdracht van het gemeentebestuur met het uitvoeren van plaatselijke herstellingen aan de fiets- en voetpaden in de Jakob Smitslaan. De werken concentreren zich tussen de Doornboomstraat en de Martelarenstraat. Vorig jaar werden de fiets- en voetpaden in de Adolf Reydamslaan al aangepakt.

Deze herstellingswerken omvatten geen volledige heraanleg. Uitsluitend de stukken met de grootste oneffenheden en verzakte of losliggende tegels worden vernieuwd. Ter hoogte van de werfzone geldt een parkeerverbod, zodat fietsers via de parkeervakken de werken veilig kunnen passeren.

Meer info: 
dienst openbare werken
014 33 08 22
Bron: 
SCHEPEN VOOR OPENBARE WERKEN HANS SCHOOFS