Lessenreeks smartphone/tablet vanaf 20 maart in lokaal dienstencentrum

maandag, 11 maart, 2019

Kreeg je een smartphone of tablet cadeau en je wil wat meer vertrouwd raken met je toestel? Kom dan naar de cursus ‘Smartphone/tablet: hoe begin ik eraan?’. De lessen starten op 20 maart en vinden plaats op woensdag en vrijdag, telkens van 9 tot 12 uur. Je bent welkom in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28. Voor de volledige reeks betaal je 10 euro, koffie, thee, water, kopies en lesmateriaal inbegrepen. Graag vooraf inschrijven. Je mag ook met vrijetijdscheques betalen.

 

Breng je smartphone of tablet mee. Heb je er geen maar je wil er toch mee leren werken, dan mag je onze toestellen gebruiken. Schrijf je in aan de balie van het lokaal dienstencentrum Ten Hove, Jakob Smitslaan 28, via mail naar dienstseniorenplus@gemeentemol.be of via 014 33 16 00.

 

Cursusmomenten

Woensdag 20 maart

Vrijdag 22 maart

Woensdag 27 maart

Vrijdag 29 maart

 

Wachtlijst

Tablets en iPads zijn niet meer weg te denken. Ze werken helemaal anders dan een gewone computer. Daarom richt de dienst seniorenplus deze cursus in. Mocht de cursus volzet zijn, dan kom je terecht op een wachtlijst. Zodra we een nieuwe cursus organiseren, brengen we je op de hoogte.

 

Meer info: 
dienst seniorenplus
014 33 16 00
Bron: 
SCHEPEN VOOR SENIOREN MIA BELMANS