Moonfield festival 2019

woensdag, 12 juni, 2019

WIE IS MOONFIELD?

Moonfield wordt georganiseerd door Soul Station vzw, een vereniging die bestaat uit een groep mensen gespecialiseerd in design, event management, cross media, duurzaamheid en preventie.

Deze groep vrijwilligers zet zich in om kennis en passie om te zetten in een kwalitatief jaarlijks event met een progressieve verduurzaming van het festival.

Moonfield zet sterk in op lokale verankering alsook een gevarieerd en kwalitatief aanbod van muziek, drank en eten met zowel plaats voor grote spelers als lokale initiatieven.

Duurzaamheid is naast Dromen, Op Maat, Veiligheid en WOW! een van de kernwaarden van ons festival.

WAT IS MOONFIELD?

“Ontdek een nieuw en krachtig verhaal. Moonfield neemt je mee naar hogere sferen. Een eclectische vlucht doorheen een creatief milieu waar beleving en opzwepende klanken elkaar ontmoeten. Om samen alles uit elke seconde te halen en onvergetelijke momenten te creëren.”

Welkom op Moonfield, een nagelnieuw tweedaags festival waar muziek, design en architectuur in elkaar worden verweven tot een creatieve en bruisende ontmoetingsplaats.

Een Kempische parel dat zal doorgaan in het bosrijke landschap van de Oude Bleken te Mol. Op 19 en 20 juli 2019 zal deze idyllische locatie overgoten worden met een saus van hiphop, electro, funky house, techno, afrobeat en alles daartussenin.

Trek je stoute dansschoentjes aan en vlieg mee op de heerlijke beats van Marco Bailey, Lefto, Ramon Tapia, Dvtch Norris, Le Motel, Bombataz, Klaps, Niobeat en nog veel meer op één van onze drie stages.

MUZIEK

Op het festival zijn 3 stages:

MOON STAGE (Hiphop, electro)

Met o.a. Dvtch Norris, Le motel, Daddy Cookiz, Bombataz, Ana Diaz, Krankk, Onze Zaak, Nephtys, Title

COCOON STAGE (Funky house, electro, afrobeat, disco,...)

Met o.a. Lefto, DTM Funk, Twisted Melon,...

SCHWARZWALD powered by Moon-Gin (Techno, hosted by Niobeat)

Met o.a. Marco Bailey, Ramon Tapia, Niobeat, Lya, SHDDR Live, Lia Organa, Lola Jones, Pisca

ETEN, DRINKEN EN OVERNACHTING

Omdat het leggen van ‘ne goeien bojem’ essentieel is om je goed te vermaken, zorgen wij dat je lusten door de diversiteit aan eten een optimaal gevoel van genieten bezorgd. Van een goed en gezond ontbijt tot een dikke vette of veganistische avondhap, het is er allemaal. Onze bezoekers hebben de mogelijkheid om via een Super Moon Package aan een zeer democratische prijs verwend te worden met een luxe ontbijt op de camping. Geen stress meer om je eten mee te sleuren en het nog te bereiden dus.
Het overschot van voedsel gaan we vervolgens labelen en stockeren zodat de vrijwilligers van Mensen In Nood Mol dit eten kunnen verdelen onder de behoevenden. Het eten dat we niet kunnen wegschenken aan MIN Mol, zal worden geschonken aan een kinderboerderij.
Op Moonfield zal er uiteraard geen gebrek zijn aan drank. Op het festivalterrein en de camping zal er gratis drinkwater voorzien worden dat aan de drinkwaterfonteintjes of tapkraantjes in herbruikbare flesjes kan gevuld worden. Hiernaast zullen er alcoholvrije dranken met of zonder toegevoegde suikers of bewaarmiddelen te verkrijgen zijn.
Als klap op de vuurpijl kunnen mensen kennis maken met Moon-Gin dat tevens de Schwarzwald stage een andere dimensie zal bezorgen.
De camping van Moonfield is de beste plaats om te genieten van een schitterende sterrenhemel en andere nachtelijke pracht. Zeul je niet graag met al je campinggerief en ruim je het al helemaal niet graag op? Op Moonfield heb je de mogelijkheid om te overnachten in een vooropgestelde tipi of tent en hoef je je geen zorgen te maken om je spullen in de tent. De crew zorgt voor een propere campingplaats en zal je verblijf zo aangenaam mogelijk maken.

Meer info: 
Bron: 
Soul Station vzw