N-VA Mol stelt kandidaten voor

N-VA Mol kandidaten Foto: N-VA Mol
donderdag, 14 juni, 2018

N-VA Mol kan voor de verkiezingen op 14 oktober rekenen op bijna alle huidige mandatarissen, 12 van de 13 stellen zich opnieuw kandidaat. ‘De ervaring die we de afgelopen 6 jaren hebben opgedaan, gaat op deze manier niet verloren. Met een goede mix tussen deze ervaring en een pak nieuwkomers kunnen we met een sterke lijst naar de kiezer trekken’, zegt lijsttrekker André Verbeke, ‘we stellen graag een 6-tal gemeenteraadsleden die opnieuw op de lijst zullen staan aan u voor.’

3 Hans De Groof 34 jaar Heidehuizen medewerker partijsecretariaat
4 Mia Belmans 69 jaar Ginderbuiten gepensioneerd
13 Paul Janssen 59 jaar Donk ingenieur
14 Wendy Soeffers 38 jaar Ginderbuiten opvoedster
17 Marc Van Roy 66 jaar Millegem gepensioneerd
27 Piet Lamberts-Van Assche 60 jaar Achterbos lector

Hans De Groof (34) woont samen met zijn vriendin in Heidehuizen. Hij is medewerker op het partijsecretariaat van N-VA en staat daar in voor de ondersteuning van de lokale afdelingen in de gehele provincie Antwerpen. In zijn vrije tijd gaan Hans wandelen met zijn 2 asielhonden of fietsen met de Grimberggeiten. Voor N-VA zit hij in de bestuursorganen van Jeugdhuis Tydeeh, Jeugdkamp De Maat en de EVA Molse Sportinstellingen. In de gemeenteraad houdt Hans zich vooral bezig met jeugd, natuur en groenbeleid, dierenwelzijn, afvalbeleid en (verkeers)veiligheid.

Mia Belmans (69) woont in Ginderbuiten. Mia is gepensioneerd, maar actief als opvoedster bij De Witte Mol. Ze is lid van onder andere OKRA, Vl@s, het Forum Vlaamse Vrouwen en doet aan ondersteuning bij Samana. Mia is ook een actief lid van de Molse Seniorenraad, waar ze voorzitter is van de werkgroep Wonen voor Senioren en Mensen met een Beperking. Bij OKRA is ze secretaris. Wanneer Mia naast deze engagementen nog tijd vindt dan gaat ze graag fietsen, lezen, muziek beluisteren en reizen. Binnen de gemeenteraad is Mia vooral bezig met senioren, mensen met een beperking, wonen en mobiliteit.

Paul Janssen (59) woont in Donk. Hij is ingenieur en doctor in de wetenschappen en werkt op het SCK. In zijn vrije tijd gaat Paul graag op reis. Hij leest ook graag een boek, gaat naar de film of speelt graag computergames. Hij is ook voorzitter van de Molse Schaakclub. Paul is vooral geïnteresseerd in de nationale politiek, het confederalisme, de staatshervormingen, energie, milieu, wetenschap, onderwijs, onderzoek en innovatie. Lokaal wil hij vooral verbetering zien in de mobiliteit en ruimtelijke ordening van Mol.

Wendy Soeffers (38) woont in Ginderbuiten en werkt als opvoedster bij De Witte Mol. Ze is trotse mama van twee zonen. Hierdoor heeft ze ook een druk gezins-sociaal leven: mee naar de voetbalmatchen, mee naar het paardrijden, mee gaan zwemmen, enz. Wendy spendeert graag haar kostbare vrije tijd met de kinderen en vrienden. Verder houdt ze nog van lezen, koken, reizen en muziek en zal ze tijdens de zomermaanden altijd wel ergens een festivalletje meepikken. Binnen de gemeenteraad is het vooral het sociale luik wat haar het meeste aanspreekt: integratie van mensen met een beperking, toegankelijkheid, onderwijs, kinderopvang, lokale economie en mobiliteit.

Marc Van Roy (66) woont in Millegem. Hij is een ‘actieve gepensioneerde’. Zo is Marc muzikant en speelt hij slagwerk bij de Harmonie Sint-Odrada en de A-M-Brassband. Hij is ook voorzitter van toneelgroep Mensen van Millegem. In de vrije tijd die nog rest gaat Marc graag fietsen of staat hij klaar voor de kinderen en de kleinkinderen. Marc zit voor N-VA, naast de gemeenteraad, ook nog in de politieraad, de beheerscommissie van de bibliotheek, de EVA Molse Sportinstellingen en de raad van bestuur van Jeugdkamp De Maat.

Piet Lamberts-Van Assche (60) woont in Achterbos en is vader van 4 kinderen. Hij werkt als lector bij Thomas Moore. Piet besteedt veel van zijn vrije tijd aan lezen en studeren. Hij verdiept zich dan vooral in economie, geschiedenis en kunst. Politiek is Piet geïnteresseerd in economie, Europees beleid en migratie.

Eerder stelden we ook al volgende kandidaten voor:

1 André Verbeke* 53 jaar Centrum huisarts
2 Hilde Valgaeren* 53 jaar Achterbos anesthesist
6 Greet Van Tiggelen 48 jaar Centrum leerkracht
7 Maarten Van Camp 34 jaar Centrum teamleider Infrabel
8 Nelly Eyckmans 74 jaar Centrum gepensioneerd
10 Anneleen Dom 48 jaar Millegem huisvrouw
11 Laurens Meynen 20 jaar Achterbos student
12 Shana Roosen 29 jaar Rauw medisch secretaresse
18 Els Ceulemans 54 jaar Achterbos juriste
20 Lena Lenaerts 20 jaar Ezaart student
23 Dylan Geyzen 25 jaar Sluis ingenieur
33 Koen Dillen* 55 jaar Rauw huisarts
*zetelen op dit moment ook in gemeenteraad of OCMW-raad

De andere kandidaten zullen we de komende weken bekend maken.

Meer info: 
N-VA Mol
Hans De Groof medewerker partijsecretariaat
Bron: 
N-VA