Neem deel aan groepsaankoop zonnepanelen

woensdag, 13 juni, 2018

Provincie Antwerpen organiseert opnieuw een groepsaankoop zonnepanelen. Met dit initiatief wil zij inwoners maximaal ondersteunen om in groene elektriciteit te investeren. Inschrijven doe je tot en met 7 augustus via www.samengaanwegroener.be. Meer informatie vind je op www.samengaanwegroener.be of bel het gratis nummer 0800 26 177.

Zijn zonnepanelen nog interessant nu er geen subsidies meer toegekend worden en je moet betalen om elektriciteit op het net te plaatsen? Zeker, want de prijs van zonnepanelen is sterk gedaald en ook de elektriciteitsprijs steeg opnieuw.

Totale begeleiding

De provincie biedt een totale begeleiding gedurende het project: aanvraag van offerte, opmaak van een persoonlijk voorstel, bespreking van je dossier, installatie bij je thuis, keuring en aanmelding van de installatie en het bewaken van een goede werking van de installatie. Wanneer je zelf elektriciteit opwekt, betaal je minder of geen elektriciteit aan je leverancier en help je mee aan een beter milieu.

De voorbije edities plaatsten 193 Molse gezinnen zonnepanelen via deze actie. Goed voor bijna 720.500 kWh groene stroomproductie per jaar. Zo stoten we jaarlijks 137 ton minder CO2 uit!

Meer info: 
gratis nummer 0800 2
Bron: 
SCHEPEN VOOR MILIEU PETER VAN ROMPAEY