Voorleesweek ‘De Kempen leest voor!’ op 17 en 18 november, schrijf nu in!

dinsdag, 6 november, 2018

‘De Kempen leest voor!’ op 17 en 18 november. Kinderen tussen 3 en 8 jaar zijn welkom op de gratis voorleessessies in Villa Fraipont, Sint-Jozefslaan 95 in Wezel. Inschrijven voor de sessie van zaterdagnamiddag doe je via www.erfgoedcelkerf.be/voorleesweek. Zondag zijn er doorlopend voorleesmomenten en hoef je niet in te schrijven.

 

Voorlezen is leerrijk en stimuleert de taalontwikkeling van kinderen, maar het is vooral ongelofelijk gezellig en plezant! Voorlezen kan altijd en overal. En dat gaan wij hier in de Kempen bewijzen. Zeven Kempense bibliotheken gaan de uitdaging aan om op onverwachte, bijzondere, wondermooie plekken voorleesmomenten te organiseren. Duik mee in onze verteltenten, leeskastelen en verhalenvilla’s!

Villa Fraipont Wezel

Villa Fraipont, Sint-Jozefslaan 95, wordt een weekend lang een Villa vol verhalen! In elke kamer komt een boek, een verhaal, tot leven. Afsluiten doen we telkens met een muzikaal verhaal door Daniela Gavilanes.

> Zaterdag 17 november

Uur: 14 tot 15.30 uur

Leeftijd: 3 tot 8 jaar

Inschrijven verplicht via www.erfgoedcelkerf.be/voorleesweek

> Zondag 18 november

Uur: 14 tot 15.30 uur

Leeftijd: 3 tot 8 jaar

Inschrijven hoeft niet, doorlopend voorleesmomenten waarbij je de verhalenkamers vrij mag ontdekken. De Red Pinguinbar is open.

 

Bron: 
SCHEPEN VAN CULTUUR PAUL VANHOOF