Werken Sportcentrum Den Uyt najaar 2019

Werken Sportcentrum Den Uyt najaar 2019 Foto: Gemeente Mol
maandag, 9 september, 2019

Zwembad en sporthal bereikbaar via De Biststraat
De komende maanden zijn zwembad Vita Den Uyt en sporthal Den Uyt altijd bereikbaar via De Biststraat. De parking tussen het zwembad en de sporthal blijft ten allen tijde toegankelijk. Uiteraard blijft parking Rivierstraat ook ter beschikking van sporters en zwemmers. We zorgen voor een veilige verbinding voor voetgangers en fietsers van op beide parkings naar de sporthal en het zwembad.

Waarom werken?
De afgelopen maanden werkte een aannemer in opdracht van Fluvius aan een stukje warmtenet tussen de hoek Vennestraat – Martelarenstraat en de tijdelijke verwarmingsinstallatie op parking Den Uyt.

Rode-Kruislaan en Vennestraat blijven afgesloten
De aannemer maakt in de komende maanden een aansluiting van het nieuw aangelegde tracé onder het kruispunt naar het bouwproject op de hoek van de Vennestraat – Martelarenstraat. Daarom blijft de Vennestraat nog tot begin oktober afgesloten ter hoogte van de werfzone.

Daarnaast sluit de aannemer het tracé aan op de tijdelijke installatie op parking Den Uyt, waardoor ook de Rode-Kruislaan tot aan de Rivierstraat afgesloten blijft tot eind november. Tijdens het uitvoeren van boringen onder de Molse Nete vanaf 9 september wordt ook het overige gedeelte van de Rode-Kruislaan werfzone.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 82, verkeersdienst@gemeentemol.be

Bron: 
Verkeersdienst