Bvb: 07/06/2025
Bvb: 07/06/2025

Koken: chocolade, truffels en pralines

Chocolade heeft veel geheimen maar je kan er ook zo veel lekkers mee maken.

Maar wat is nu de juiste temperatuur om chocolade te bewerken? En hoe maak je nu echte botertruffels of zorg je ervoor dat de pralines niet in de vorm blijven plakken?

Alle vragen rond chocolade worden in deze workshop opgehelderd.

Laat je overdonderen door de wereld van chocolade en breng de chocolatier in jezelf zal naar boven!

Inschrijven via https://www.vzwdivogeacademy.be.

Info

Datum
wo 24 jan 2024
Uren18 - 22 uur
Inschrijfdatum
Inschrijven t.e.m. 24-1-2024
Organisator
VZW DIVOGE
Prijs

35 euro 25 euro voor leden. Lid worden kost 5 euro per jaar.UiTPAS met korting: 7 euro

Locatie Stratenplan Mol

Keuken GIBBO Galbergen
Don Boscostraat 37-39