Bvb: 26/09/2021
Bvb: 26/09/2021

Start wekelijkse tieneryoga

Als tiener ben je te oud voor de kinderyoga, maar voel je jezelf ook nog niet helemaal thuis tussen de volwassenen. Als tiener krijg je te maken met een hoop onzekerheden, zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel. Om specifiek hiermee te leren omgaan kom je naar de tieneryoga. Deze lessen zijn gericht op yogahoudingen, meditatie, relaxatie, ademhalingsoefeningen. Net zoals bij de kinderyoga in thema’s gegoten, maar meer aansluitend bij tieners hun leefwereld. We sluiten de les op een positieve manier af met het trekken van een 'Okidootje', een positieve affirmatie.

Voordelen: versoepeling en versterking van het lichaam, groter lichaamsbesef, minder vatbaar voor ziektes, positief zelfbeeld, betere beheersing van emoties, meer zelfvertrouwen, verhoogde concentratie, innerlijke rust, stevig en bewust in het leven staan, veel plezier!

Dit alles in kleine groepen met aandacht voor elke tiener. Leeftijd: 11 tot 16 jaar. Instappen kan op elk moment gedurende het schooljaar. Een tienbeurtenkaart kost 90 euro, per losse les betaal je 11 euro, de kennismakingsles (= éénmalig) kost 6 euro. Een uitgebreide uitleg vind je op http://www.feelhappy.be/tieneryoga/

Info

Datum
wo 15 sep 2021
Uren19 - 20 uur
Inschrijfdatum
Inschrijven t.e.m. 13-9-2021
Organisator
Feel Happy
Prijs

90 euro

Categorie

Locatie

Millekemol
Sint Odradastraat 40

Contactinformatie