Bvb: 21/02/2024
Bvb: 21/02/2024

Te Gast: Mi Cara Canta

Kerstconcert

10 jaar, drie zaalshows en een best-of show later. Een decennium is voorbij gevlogen en zijn dertigste levensjaar kruipt langzaam dichterbij. Maar heeft Xander De Rycke wat geleerd die afgelopen jaren? Is hij effectief volwassen geworden of denkt hij dat maar? De beste observatie-comedian van Vlaanderen is terug en klaar voor de volgende stap. Met een hoofd vol kronkels, een hoop kleurrijke referenties en met blik op de toekomst staat Xander De Rycke er opnieuw met Quarter-life crisis. Een voorstelling met herkenbaarheden over het leven. Of toch een kwart er van.

Even een check up van Xanders dertigers dip adhv pseudo-therapeutische argumenten. De gejaagdheid van deze generatie, social media, succesverhalen in tijdschriften en media zadelen veel twintigers en dertigers met het gevoel op dat hun eigen leven saai is. Ze hebben nu eenmaal meer invloeden te verwerken dan mensen van 50 jaar geleden. De midlife-crisis is opgeschoven en heeft een quarter-life crisis broertje bij gekregen. Het is meer dan een dip, het is verwend zijn door teveel mogelijkheden en eindigt met de vraag: is dit alles?

Van alle tips om uit een quarter life te geraken, neemt Xander er voor je enkele onder loep. Geen betere dokter dan een stand-up comedian Xander De Rycke's diagnose die je erdoor helpt:
1. Praat erover
2. Neem je gevoelens serieus
3. Neem jezelf onder de loep
4. Herdefinieer succes
6. doe eens iets plezant

Voor wie nog niet weet wat een quarter-life is, wie er volop inzit, of wie zijn midlife aan’t voorbereiden is. Deze show is het medicijn bij uitstek om zeker te zijn van je juiste diagnose.

Over Xanders vorige shows:
>> Xander de Rycke. Wie? Nog altijd de jongste beroepscomedian van het land, en toch al een veteraan die zijn
grootste hits kan presenteren in Tien jaar bezig, twee uur grappig.

Ga kijken want van balorige puber (in zijn eerste comedyshow) tot gemiddelde Vlaming (in Zijn derde show): Xander De Rycke is de hofnar van een generatie. (De Standaard 03/01/2015 Podium)

Prijs: 15 euro
Tickets: Ticketbalie Schouwburg Rex – 014 33 09 00 – www.getouw.be (ticketverkoop nog niet gestart)
Organisatie & info: vzw Piekenwulfhumor – www.comedyshows.be

Info

Datum
za 17 dec 2016
Uren20.15 uur
Inschrijfdatum
Inschrijven loting vanaf 21 mei
Artiest/gezelschap
Te Gast: Mi Cara Canta
Voorstelling
Kerstconcert
Genre
Concert
Organisator
Categorie

Locatie Stratenplan Mol

Schouwburg Rex
Smallestraat 2

Contactinformatie