Deprecated: Required parameter $node follows optional parameter $terms in /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/taxonomy_menu/taxonomy_menu.module on line 521 Deprecated: Required parameter $node follows optional parameter $args in /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/taxonomy_menu/taxonomy_menu.module on line 869 Tieneryoga | Mol
Bvb: 14/06/2024
Bvb: 14/06/2024

Tieneryoga

Als tiener ben je te oud voor de kinderyoga, maar voel je jezelf ook nog niet helemaal thuis tussen de volwassenen. Je krijgt te maken met een hoop onzekerheden, zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel. Om specifiek hiermee te leren omgaan kom je naar de tieneryoga. Deze lessen zijn gericht op yogahoudingen, meditatie, relaxatie en ademhalingsoefeningen. Net zoals bij de kinderyoga zijn de lessen in thema’s gegoten, maar meer aansluitend bij tieners hun leefwereld. We sluiten de les op een positieve manier af met het trekken van een 'Okidootje', een positieve affirmatie.

Voordelen: versoepeling en versterking van het lichaam, groter lichaamsbesef, minder vatbaar voor ziektes, positief zelfbeeld, betere beheersing van emoties, meer zelfvertrouwen, verhoogde concentratie, innerlijke rust, stevig en bewust in het leven staan, veel plezier!

We werken in kleine groepen met aandacht voor elke tiener. Geschikt voor leeftijden van 11 tot 16 jaar. De lessen vinden wekelijke plaats op maandag, dinsdag en woensdag van 19 tot 20 uur. De lessen van dinsdag en woensdag zijn herhalingen van maandag. Instappen kan op elk moment gedurende het schooljaar. De lessen lopen tot 28 juni. Inschrijven doe je tot de dag van de activiteit via https://feelhappy.be/yoga/tieneryoga/.

Info

Datum
ma 12 sep 2022 tot wo 28 jun 2023
Inschrijfdatum
Inschrijven t.e.m. 28-6-2023
Organisator
Feel Happy
Prijs

90 euro 11 euro : Losse les6 euro : Kennismakingsles (éénmalig)

Locatie Stratenplan Mol

Millekemol
St.-Odradastraat 40

Contactinformatie