Bvb: 21/02/2024
Bvb: 21/02/2024

U zijt wellekome!!

U zijt wellekome is een koorontmoeting van 5 koren uit Mol en ruime omgeving waarbij het (oud) Vlaamse kerstlied centraal staat en waarbij aandacht besteed wordt aan liederen geschreven door Vlaamse toondichters en onze eigen Louis Mertens uit Millegem.

Deze koorontmoeting is een samenkomst van jong en oud waarbij een gezamenlijke taal gesproken wordt, namelijk het lied. U zijt wellekome vormt een brug van het verleden naar de toekomst. We durven het aan om minder traditionele opstellingen in te zetten (ondersteund door moderne licht en klank) om oude kerstliederen te vertolken en hiermee een band te smeden tussen publiek en koren alsook tussen koren onderling.

We kozen als thuisbasis onze kerk van Millegem maar toveren deze om tot een locatie voor multifunctioneel gebruik waar iedereen welkom is. De verbondenheid die het concert zal teweeg brengen resulteert bij het publiek in de drang naar meezingen en zal zeker nostalgische gevoelens opwekken. We zullen bewijzen dat het (oud) Vlaamse kerstlied niet onlosmakelijk verbonden is met het katholicisme, maar staat voor verbondenheid tussen mensen.

Info

Datum
za 21 dec 2019
Uren19 - 21.30 uur
Inschrijfdatum
Inschrijven t.e.m. 21-12-2019
Organisator
Prijs

  • 15 euro
  • Inkomkaarten kunnen besteld worden bij de koorleden van Mi Cara Canta of via de website: www.micaracanta.be

Categorie

Locatie

St. Odradakerk Mol Millegem
Lindeplein 1B