Bezoek kunsthappening Mon Mol Martre op zaterdag 6 en zondag 7 augustus

maandag, 1 augustus, 2022

Kunsthappening Mon Mol Martre zit ook dit jaar weer vol creatief talent. Geniet van het werk van meer dan 160 artiesten op zaterdag 6 augustus tussen 14 en 19 uur en op zondag 7 augustus tussen 12 en 18 uur. Het prachtige decor langs de oevers van de Nete maakt het plaatje compleet. De toegang is gratis.

 

De jaarlijkse kunsthappening langs de oevers van de Nete is al aan zijn 22ste editie toe. Meer dan 160 artiesten brengen ‘live’ hun kunsten. Onder hen schilders, beeldhouwers, tekenaars, fotografen, juwelenontwerpers en nog zoveel meer. Voor de kleinsten voorzien we een heuse kidscorner met kids art. Bovendien loopt er die dagen in de Sint-Pieter en Pauwelkerk een tentoonstelling van hedendaagse religieuze kunst waar je elke namiddag tot 17 uur terecht kan.

Traject

De kunsthappening vindt plaats op de Markt, aan de Sint-Pieter en Pauwelkerk, langs het park Moldersbok en loopt verder via de Wandelweg langs de oevers van de Nete tot aan de watermolen.

Kom met de fiets!

We raden je aan om zo veel mogelijk met de fiets te komen. Er is een fietsenstalling voorzien aan de Sint-Pieter en Pauwelkerk. Tijdens de kunsthappening mag je niet fietsen langs de Nete. Kom je toch met de auto, dan kan je gratis langparkeren op parking Den Uyt, Rode-Kruislaan, en parking De Nete in de Rivierstraat.

Meer info: 
dienst toerisme
014 33 07 85
Bron: 
SCHEPEN VOOR TOERISME HANS DE GROOF