Buitenaardse Geschenken van Joke Adam

Buitenaardse geschenken Joke Adam Foto: Joke Adam
woensdag, 10 juli, 2019

Mieke Sanders is een alledaags meisje, maar bang voor de reactie van haar ouders vanwege haar slechte cijfers, durft ze niet naar huis. Dan komt ze Odjaat tegen, een Razdiviaan die de Aarde op heeft gekocht tijdens een intergalactische veiling.
Zijn doel: vrede stichten en Mieke is de meest geschikte persoon om dat te bewerkstelligen. Hij neemt haar mee naar Razdiv zodat ze aan haar opleiding als Hoeder van de Aarde kan beginnen. Samen met vijftig kandidaten die tot Hoeder van hun wereld aangesteld zullen worden, begint ze aan haar opleiding. Niet alles blijkt echter te zijn wat het lijkt, en wordt alleen maar gecompliceerder als ze haar opleiding afgerond heeft en superkrachten krijgt om de wereldvrede te bewerkstelligen.

Mieke komt voor een zware keuze te staan, een keuze waar niemand haar op voor heeft kunnen bereiden.

Joke Adam is geboren en getogen in Vilvoorde, België. Haar ouders gaven haar een voorliefde voorlezen, wetenschap en techniek mee. Ze heeft dan ook fysica gestudeerd. In combinatie met haar tomeloze fantasie kon het niet uitblijven dat ze zelf ging schrijven. Joke heeft al verschillende romans op haar naam staan, waarvan Buitenaardse geschenken de nieuwste is.

Uitgeverij Macc
ISBN: 9789078437635
Pagina’s: 347
Prijs: € 19,95

Buitenaardse Geschenken van Joke Adam zal op zaterdag 20 juli om
15.00 uur gepresenteerd worden.
Adres:
‘t Kafeeke, Achterbos 76, B-2400, Mol - België

Bron: 
Uitgeverij Macc