Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

De gemeentelijke cadeaubon, voor elk een passend en verrassend eindejaarscadeau!

dinsdag, 5 december, 2017

Ontbreekt het je aan inspiratie en wil je familie of vrienden toch verrassen met een passend eindejaarscadeau? Wat dacht je van een gemeentelijke cadeaubon? Wie jouw geschenk ontvangt, kan zelf een leuk cadeau uitkiezen bij meer dan 100 handelszaken in onze gemeente. De cadeaubon is te koop bij de dienst toerisme, aan de onthaalbalie in ’t Getouw en aan de cadeaubonautomaat (ingang parking Statiestraat). Succes verzekerd!

 

Het bedrag van je cadeau stel je zelf samen met cadeaubons van 10, 15 en 50 euro. De cadeaubon is verkrijgbaar bij volgende verkooppunten:

·        Cadeaubonautomaat (aan de ingang van de parking in de Statiestraat tussen huisnummer 9 en 11). Je kan er zeven dagen op zeven, 24 uur op 24 terecht.

·        Dienst toerisme, Markt 1a

·        ’t Getouw, informatie- en onthaalbalie, Molenhoekstraat 2

 

Cadeaubons bestellen

Cadeaubons bestellen kan ook via www.gemeentemol.be > E-loket > cadeaubons, bestelling. Geef grote bestellingen tijdig door, bij voorkeur twee weken vooraf. We geven je een seintje van zodra je ze kan afhalen aan de informatie- en onthaalbalie in ’t Getouw of bij de dienst toerisme, Markt 1a.

 

Eén jaar geldig

De aangekochte cadeaubons zijn één jaar geldig. Daarna kan je de bons niet meer inwisselen. De vervaldag controleer je:

·        bij de deelnemende handelaars, de dienst toerisme of de informatie- en onthaalbalie in ’t Getouw.

·        door het unieke nummer van de cadeaubonkaart in te geven via www.gemeentemol.be/cadeaubon.

 

Je herkent de deelnemende handelszaken aan de sticker aan hun zaak. Op www.gemeentemol.be/cadeaubon vind je een recente lijst van de deelnemende handelszaken.

 

Mooi verpakt

De cadeaubons worden meegegeven in een mooie envelop samen met een recente lijst van de deelnemende handelszaken. Kies je voor de feestverpakking, dan betaal je 1 euro extra.

 

Meer info: 
dienst lokale economie
014 33 08 98
Bron: 
SCHEPEN VOOR LOKALE ECONOMIE KATHLEEN DECKX