Expansie bij Verlinden Vastgoedgroep

Expansie bij Verlinden Vastgoedgroep Foto: Verlinden Vastgoedgroep
woensdag, 31 mei, 2023

Verlinden Vastgoedgroep neemt vastgoedportefeuille zakenkantoor Vandenweyer over

Zakenkantoor Vandenweyer is met zijn drie verschillende diensten (bank, vastgoed en verzekeringen) een gevestigde waarde in de Kempen. Willy Vandenweyer, die instaat voor alle vastgoedtransacties, gaat vanaf 1 juli 2023 met pensioen. Verlinden Vastgoed neemt het vastgoedgedeelte van Vandenweyer over en schrijft zo verder aan haar groeiverhaal.

Verlinden Vastgoed werd in november 2019 opgericht door Jan Joris, Stef Wouters en Christophe Verlinden in Mol, waar ze op zeer korte tijd marktleider werden. Er volgde al snel een tweede vestiging in Olen. Verlinden Vastgoed is gekend om haar eerlijke en persoonlijke aanpak en kan dankzij een team van gediplomeerde medewerkers vertrouwen op heel wat vastgoedkennis. De overname van de uitgebreide klantenportefeuille van Vandenweyer biedt Verlinden Vastgoed tal van doorgroeimogelijkheden. "Door de overname van de vastgoedportefeuille van zakenkantoor Vandenweyer kunnen we onze verhuurdienst verder uitbouwen. Sylvia Beyens versterkt daarom ons team sinds april en is - met haar juridische achtergrond en ervaring bij het notariaat - de geknipte persoon om deze dienst te leiden", aldus Jan Joris.

De stijgende vraag op de huurmarkt is bovendien een uitgelezen kans voor Verlinden Vastgoed om met rentmeesterschap een bijkomende dienstverlening aan te bieden. Hierbij treden ze op als professionele beheerder tussen huurder en verhuurder en nemen ze de technische, administratieve, financiële én juridische opvolging over van de eigenaar. En dat biedt natuurlijk heel wat voordelen voor de klanten! "We zorgen ervoor dat het vastgoed op lange termijn rendeert en in goede staat van onderhoud blijft: de ideale combinatie van waardecreatie en totale ontzorging van de klant', vertelt Jan Joris. "Door dat de huurmarkt op volle toerental draait, merken we dat er meer vraag is naar extra en kwalitatieve dienstverlening en daar willen we graag op inspelen", aldus Stef Wouters. De dienstverlening bij Verlinden Vastgoed zal niet stoppen nadat de huurovereenkomst getekend is. Jan Joris: "We willen het eerste aanspreekpunt zijn voor (ver)huurders om problemen te voorkomen. Met onze proactieve aanpak houden we o.a. de rendementen continu in de gaten, zoeken we uit of het al dan niet interessant is om te renoveren en daardoor een hoger rendement te bekomen, én informeren we de verhuurder over interessante overheidspremies."

Meer info: 
Verlinden Vastgoedgroep
Bron: 
Verlinden Vastgoedgroep