Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

Foodtrucks gezocht voor Foodcorner@MonMolMartre op 4 en 5 augustus

woensdag, 10 januari, 2018

Een jury maakt, op basis van de attractiviteit van de foodtruck of –stand en de variatie van het aanbod, een selectie van ongeveer zeven foodtrucks en –stands die mogen deelnemen. Ten laatste op 16 februari 2018 laten we via e-mail weten of je al dan niet kan deelnemen. Als standhouder moet je de volledige duur van het evenement open zijn: op zaterdag 4 augustus van 14 tot 19 uur en op zondag 5 augustus van 12 tot 18 uur.

Mon Mol Martre

Op 4 en 5 augustus verwachten we weer heel wat bedrijvigheid langs de oevers van de Nete. Tientallen artiesten tonen er ‘live’ hun kunsten op de kunsthappening Mon Mol Martre. Het traject start aan de Markt, langs parking Sint-Pieter, het park Moldersbok en loopt verder via de Wandelweg langs de oevers van de Nete tot aan de watermolen. Op verschillende plaatsen op het traject spelen muzikanten een deuntje en kunnen de bezoekers genieten van een hapje en een drankje. Jaarlijks lokt dit evenement duizenden bezoekers.

Meer info: 
dienst toerisme
014 33 07 85
Bron: 
SCHEPEN VOOR TOERISME KATHLEEN DECKX Foodtrucks gezocht voor Foodcorner@MonMolMartre op 4 en 5 augustus