Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

Gratis cursus eerste hulp en helper Rode Kruis start op 27 januari

donderdag, 4 januari, 2018

Op zaterdag 27 januari start het Rode Kruis met een gratis EHBO-cursus. De cursus omvat negen lessen die telkens op zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur plaatsvinden in het Rode Kruis lokaal, Markt 62. Inschrijven kan tot en met 20 januari. Wees er snel bij want het aantal deelnemers is beperkt. Je mag deelnemen vanaf 16 jaar.

 

Je leert in groep hoe je hulp verleent bij kleine en grotere ongelukjes. Je leert nuttige technieken en je krijgt tientallen tips om een slachtoffer zo goed mogelijk te verzorgen. Bovendien bieden we je de kans om je eerstehulpkennis regelmatig te herhalen en te oefenen. Eerste hulp is niet moeilijk, meer nog het is heel simpel.

 

Data

De lessen vinden plaats op zaterdagen:

·        27 januari

·        3,10,17 en 24 februari

·        3,10,17 en 24 maart

 

Meer info: 
PERSBERICHT VAN SCHEPEN VOOR VOLKSGEZONDHEID CHRISTOPHE VERDONCK
Bron: 
SCHEPEN VOOR VOLKSGEZONDHEID CHRISTOPHE VERDONCK