Group Suerickx breidt specialisaties uit met Suerickx Energies

Group Suerickx breidt specialisaties uit met Suerickx Energies Foto: Group Suerickx
dinsdag, 20 februari, 2024

Als antwoord op de groeiende vraag naar totaaloplossingen voor dakrenovatie in combinatie met zonnepanelen heeft Group Suerickx besloten om zijn specialisaties te verruimen. Bij Suerickx Energies geloven ze sterk in een duurzame toekomst met het volledige ontwerp en de realisatie van industriële zonne-energieprojecten.

Suerickx Energies is een onderdeel van Group Suerickx, het bedrijf dat al jaren actief is in de bouw- en renovatiesector. Met Suerickx Energies worden de activiteiten nu uitgebreid naar industriële zonnestroominstallaties, industriële batterijopslag (BESS), verhuis en rebuild van zonnepanelen.

Met de slogan We build your future energy wil Suerickx Energies graag een vertrouwde partner zijn in het realiseren van hernieuwbare energiedoelen. En dit voornamelijk in de sectoren voeding, pharma, chemie & petrochemie, metaal en logistiek.
Het grootste voordeel? Het industrieel bedrijf dient maar één aanspreekpunt te contacteren die naar een totaaloplossing op maat zoekt. Door een dakrenovatie en zonnepanelen te combineren, investeer je als bedrijf in een duurzame toekomst. Suerickx Energies ontzorgt niet alleen tijdens, maar ook ná de werken. Met slechts één partij voor de garantie is er geen ruimte voor discussie.
www.suerickxenergies.be

Bron: 
Phobos & Actor