HBK - Bedankavond voor vrijwilligers - 26-04-2024

HBK - Bedankavond voor vrijwilligers Foto: Yvo Geerts
zaterdag, 4 mei, 2024

Vrijdagavond, 26 april 2024, mocht Help Brandwonden Kids meer dan 200 genodigden ontvangen voor hun Bedankavond voor Vrijwilligers. Naast de vrijwilligers, sympathisanten en sponsors waren een aantal brandwondenpatiënten en hun ouders, de hoofdgeneesheren van de brandwondencentra van ZNA Cadix Antwerpen, UZ Gent en UZ Leuven, alsook onze collega’s van Oscare en de Vriendenkring van Gent aanwezig.

Onder de vorm van panelgesprekken, onder leiding van moderator Marc Willekens, getuigden de brandwondenpatiënten over hun ongeval en de impact hiervan op hun verdere leven terwijl de experts een klare kijk gaven op de werking van een brandwondencentrum.

Alles gebeurde in een mooie, rustgevende setting met tussendoor een hapje en een drankje. De reacties van alle aanwezigen was heel lovend en iedereen was diep onder de indruk van de getuigenissen. We wensen dan ook iedereen nog van harte te bedanken die hun steentje hebben bijgedragen om van deze avond een groot succes te maken. Het is een zegen om op zoveel vrijwilligers te kunnen rekenen, dank u wel allemaal voor jullie inzet en steun.

Bron: 
Yvo Geerts