Het geheime leven van de krak van Molderwood

dinsdag, 7 maart, 2023

Het nieuwe boek van Joep Soete uit Dessel is verschenen

Op vrijdag 3 februari is het nieuwe boek 'Het geheime leven van ‘de krak van Molderwood’ - Opmars of teloorgang' van Joep Soete verschenen. Deze thriller wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Het verhaal noch zijn protagonist laten zich niet graag in een hoekje drukken. Maar het is interessant om te weten te komen waar hij uiteindelijk terechtkomt met zijn leven na een heel moeilijke kindertijd. Hoe kan John Adamski in zijn zoektocht van kwetsbaarheid terug een kracht maken en uiteindelijk effectief in zijn contacten in discotheek ‘The Red Ark van Molderwood’ terug voor anderen te zorgen? John Adamski is zoals vele anderen sinds kindsbeen af op zoek naar zijn reden van bestaan. Maar is de opdracht die hijzelf nu momenteel gesteld had wel uitvoerbaar, en hoe groot was zijn eigen draagkracht en veerkracht nog?

Over de auteur
Als voormalig politieman en als beginnend schrijver probeert de auteur Joep Soete met dit verhaal niet weg te gaan van de dystopische harde realiteit waarin volgens zijn sombere visie, de samenleving alleen maar akelige kenmerken heeft. Het is een fictieverhaal met een menselijk gelaat en bovendien met een knipoog naar de actualiteit, dat persoonlijke ruimte laat voor existentiële vragen: wat is echt gebeurd, wat is fictie en wat is verzonnen op waargebeurde verzinsels? Zoals altijd overstijgt de realiteit elke vorm van fictie en uiteraard mag de lezer zelf bepalen wat hij leest in dit bijzonder verhaal. Maar een factchecker sturen heeft hier totaal geen zin.

Boekgegevens
Titel: Het geheime leven van ‘de krak van Molderwood’ - Opmars of teloorgang
Auteur: Joep Soete
Verschijningsdatum: 03-02-2023 Aantal pagina's: 256
ISBN: 9789464684322 Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 22,99 Uitvoering: Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Meer info: 
Boekscout
Bron: 
Boekscout NL