Hoe vertel je slecht nieuws aan een kind? Kom naar lezing op woensdag 5 oktober

woensdag, 21 september, 2022

Voor veel (groot)ouders, leerkrachten en hulpverleners is het overbrengen van slecht nieuws moeilijk. Professor Manu Keirse geeft je op woensdag 5 oktober om 13.45 uur handvaten om een kind op een goede manier bij verlies te begeleiden. Deze gratis lezing vindt plaats in Zaal ’t Getouw, Molenhoekstraat 2. Inschrijven is gewenst en doe je best voor 1 oktober via tegenkanker@gemeentemol.be of 014 33 05 03. Na de lezing kan je napraten met een drankje en gebak. Iedereen welkom!

Klinisch psycholoog en rouwspecialist Manu Keirse schreef al heel wat boeken over verlies en rouwen. Verlies kan zich voordoen bij ziekte, overlijden, ongeval, verder moeten met een beperking of bij andere moeilijke situaties. Professor Keirse geeft je inzicht in de leefwereld van een kind en hoe je het betrekt bij verlies.

Gezonde gemeente

Als gezonde gemeente organiseren we deze lezing in het kader van de tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid met als thema ‘Samen veerkrachtig’.

Het Mols comité Kom op tegen Kanker en LotinCo werkte voor deze lezing samen met de dienst jeugd en sport - gezondheid, dienst seniorenplus, de seniorenraad en Huis van het Kind.

Meer info: 
Mols comité Kom op tegen Kanker & LotinCo
014 33 05 03
Bron: 
SCHEPEN VOOR VOLKSGEZONDHEID HILDE VALGAEREN