Info-Mol

AANVULLING PERSBERICHT Aannemer herstart herstellingen natuursteen in het Centrum op 5 oktober

dinsdag, 29 september, 2020

Van: Communicatiedienst Mol <communicatie@gemeentemol.be>
Verzonden: dinsdag 29 september 2020 8:26
Onderwerp: PERSBERICHT Aannemer herstart herstellingen natuursteen in het Centrum op 5 oktober

 

Ga voor energiezuinige ramen met groepsaankoop van IOK

dinsdag, 29 september, 2020

Gratis tuinhandschoenen bij aankoop van compost of potgrond in containerpark

dinsdag, 29 september, 2020

Op 1 oktober start de actie ‘Ik draag compost op handen’. Iedereen die zakken compost of potgrond koopt tijdens de maand oktober in de containerparken van Gompel of Millegem, ontvangt één paar tuinhandschoenen ongeacht het aantal aangekochte zakken. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.

Stap mee met onze ‘Te Gekke Wandeling’ op zondag 4 oktober

dinsdag, 29 september, 2020

Strek de benen en stap op zondag 4 oktober mee met onze ‘Te Gekke Wandeling’. Onderweg mag je je verwachten aan leuke opdrachten en gezonde tips van ‘Fit in je hoofd’. Voor de kleinsten voorzien we een wandelbingo. Vertrekken kan tussen 10 en 15 uur op domein Galbergen, Don Boscostraat 35. Deelname is gratis. Inschrijven hoeft niet.

Aannemer herstart herstellingen natuursteen in het Centrum op 5 oktober

dinsdag, 29 september, 2020

Maandag 5 oktober herstart aannemer Krinkels met de structurele herstellingen van de natuursteenverharding op tien verschillende locaties in het Centrum. De werken concentreren zich op plaatsen waar auto’s en vrachtwagens door hun draaibewegingen de stenen loswrikken. De werken zijn nodig om losliggende stenen - en dus risico op vallen door voetgangers - te vermijden. Om de hinder in het Centrum te beperken, pakt de aannemer maximaal twee locaties tegelijkertijd aan. Elke fase neemt meerdere weken in beslag, omdat de aannemer de fundering structureel moet vernieuwen én alle verwijderde natuursteenklinkers met de hand moeten kuisen en terugplaatsen.

Leerlingen uit het secundair sporten aan spotprijs met Sport Na School-beweegpas

dinsdag, 29 september, 2020

Met de Sport Na School-beweegpas krijg je toegang tot verschillende sportactiviteiten in Vlaanderen, waaronder meer dan 50 sporten bij Molse clubs. Bewegen en ontspanning zijn een absolute noodzaak om je écht goed in je vel te voelen. Ben je een leerling uit het secundair onderwijs?

Gemeenschapshuis Den Donk blaast gehucht nieuw leven in

maandag, 28 september, 2020

Gemeenschapshuis Den Donk blaast gehucht nieuw leven in

Infowandelingen wolven in de Antwerpse Kempen

infowandelingen over wolven in de Antwerpse Kempen Foto: Landschap vzw
zaterdag, 26 september, 2020

De vele passages van wolven in de Antwerpse Kempen zorgen tot op vandaag voor heel wat vragen van de inwoners. Om het antwoord te bieden op de talloze vragen, organiseren Landschap vzw en Welkom Wolf dit najaar verschillende infowandelingen over wolven in de Antwerpse Kempen.

- zondag 4 oktober in het Muggenbergpark in Duffel

- zondag 11 oktober in het Netepark in Herentals

- zondag 18 oktober in de Bossen van Mol-Postel (*klik hier voor alle info

In november wijken we ook nog even uit naar het leefgebied van het eerste gevestigde wolvenroedel in Vlaanderen (zondag 15 november in Hechtel-Eksel
.

Vlaamse Regering keurt Armoedeplan goed

vrijdag, 25 september, 2020

De Vlaamse Regering keurde deze ochtend op voorstel van minister van Welzijn, Volksgezondheid, Gezin en Armoedebestrijding, het Vlaams actieplan armoedebestrijding goed. Dit plan verzamelt de acties van de verschillende Vlaamse ministers omtrent armoedebestrijding voor de komende legislatuur.

"Mijn taak als coördinerend minister voor armoedebestrijding, bestaat erin om ervoor te zorgen dat elk lid van de Vlaamse regering binnen zijn of haar bevoegdheden, mee de strijd voert tegen armoede", zo verklaart Wouter Beke.

We werken in het nieuwe VAPA met 5 strategische doelstellingen:

Pagina's