Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

Info-Mol

Schansstraat op 13 en 14 december afgesloten door werken

woensdag, 12 december, 2018

Vanaf donderdag 13 december (6 uur) tot en met vrijdag 14 december (19 uur) is de Schansstraat, gedeelte tussen Collegestraat en Edmond Van Hoofstraat, afgesloten. Fietsers en voetgangers kunnen wel door. Een aannemer plaatst voor het nieuwbouwproject ter hoogte huisnummer 2 tot 14 de kelder en betonvloer. Hiervoor wordt een mobiele bouwkraan ingezet die de rijbaan volledig inneemt. Ter hoogte van de werken en aan de overzijde van de straat wordt parkeerverbod ingevoerd. De aannemer brengt de bewoners tijdig op de hoogte van de verkeersmaatregelen. Een omleiding is voorzien via Edmond Van Hoofstraat – Graaf de Broquevillestraat – Markt – Collegestraat.

 

Bezoek gratis tentoonstelling over geschiedenis OCMW in Ten Hove

woensdag, 12 december, 2018

Tijdens de maand december krijg je de kans om een tentoonstelling over de geschiedenis van het OCMW te bezoeken. Wat startte als de commissie voor openbare onderstand groeide door de jaren heen uit tot het OCMW zoals we het nu kennen. Interesse? Kom zeker een kijkje nemen in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28. De tentoonstelling bevat informatieve panelen over de geschiedenis van het OCMW. Daarnaast toont een vitrinekast oude brieven, foto’s en collectebussen voor ‘den armen’.

Sportdienst verdeelt nieuwe brochure sportactiviteiten ‘januari – juni 2019’

woensdag, 12 december, 2018

De gratis brochure van de sportdienst met hierin het programma voor ‘januari – juni 2019’ ligt in de week van 10 december in de rekken. Op maandag 17 december om 19 uur starten de online inschrijvingen voor de sportactiviteiten. Je kan die dag tussen 19 en 21 uur ook ter plaatse inschrijven op het sportsecretariaat, Rode-Kruislaan 20.

Vrijwilligers bibliotheek lezen voor op woensdag 19 december

woensdag, 12 december, 2018

Kinderen tussen 4 en 7 jaar zijn op woensdag 19 december welkom op het voorleesmoment in de bibliotheek, Molenhoekstraat 2. Van 14.30 tot 15 uur lezen vrijwilligers grappige, ontroerende, spannende,… verhalen voor in de voorleeshoek van de jeugdafdeling. De deelname is gratis, inschrijven hoeft niet.

 

Kinderen die deelnemen aan het voorleesmoment krijgen een kleurplaat en een stempelkaart met daarop één stempel. Telkens ze aanwezig zijn op een volgend voorleesmoment, zetten we een stempel op deze stempelkaart. Is de kaart vol (5 stempels), dan mogen zij een leuk cadeautje kiezen uit de grabbelton. Daarna ontvangen ze een nieuwe stempelkaart.

 

Bezoek de gezellige kerstmarkt van Ten Hove op vrijdag 14 december vanaf 13 uur

dinsdag, 11 december, 2018

Op vrijdag 14 december baadt het lokaal dienstencentrum in Ten Hove en de omgeving errond in een gezellige kerstsfeer. In talloze kraampjes geniet je van zelfgemaakte kaartjes, bloemstukken, lekkernijen, sjaals, mutsen, juweeltjes,… ideaal om alvast wat kerstcadeautjes aan te kopen. Na het bezoek aan de kerstmarkt geniet je nog even na bij ‘kerstige’ hapjes en drankjes. Iedereen is welkom tussen 13 en 18 uur in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28.

Sluikstorters niet langer veilig in onze gemeente

dinsdag, 11 december, 2018

Vanaf midden december zet het gemeentebestuur een verplaatsbare bewakingscamera in om sluikstorters op heterdaad te betrappen. De bewakingscamera circuleert tussen verschillende ‘hot spots’ die geselecteerd werden op basis van de sluikstortmeldingen van het afgelopen jaar. Op elke geselecteerde locatie staat het wettelijke verplichte waarschuwingsbord dat je mogelijk gefilmd wordt. Op welke van deze locaties de camera precies aanwezig is, blijft steeds geheim. De camera wordt verdekt opgesteld en is vandalismebestendig.

 

Kerstshopping in #MooiMol: beleef een warme, gezellige kerst in de winkelstraten

maandag, 10 december, 2018

Santo Tomásplein: SnowGlobeCircus
Laat je betoveren door dit glashelder spektakel. In een doorzichtige snowglobe verrassen circusartiesten je met spannende acrobatiek, virtuoze jongleerkunsten en een trapeze-act. Afsluiten doen we met een zweef-illusie. Het belooft een magisch, hartverwarmend sprookje te worden.

Wintermarkt ‘Hier! is Ginderbuiten’ op zondag 16 december op Gibbo Galbergen

maandag, 10 december, 2018

De ploeg van ‘Hier! is Ginderbuiten’ organiseert op zondag 16 december een sfeervolle wintermarkt. Naast ambachtelijke producten vind je er ook lekkere hapjes en drankjes. Iedereen is welkom tussen 13 en 18 uur op Gibbo Galbergen, Don Boscostraat 37-39. Het initiatief mag rekenen op de ondersteuning van het gemeentebestuur.

 

21 Molse jeugdverenigingen ontvangen sinterklaasgeschenk van gemeentebestuur

maandag, 10 december, 2018

21 Molse jeugdverenigingen ontvangen sinterklaasgeschenk van gemeentebestuur

Op zaterdag 8 december ontvingen 21 Molse jeugdverenigingen een passend sinterklaasgeschenk van het gemeentebestuur. Het pakket werd samengesteld op basis van een verlanglijstje opgemaakt door de jeugdverenigingen zelf. Het totale kostenplaatje bedroeg 6.000 euro.

Gedaan met twijfelen! De gemeentelijke cadeaubon, voor elk een passend geschenk

maandag, 10 december, 2018

Ontbreekt het je aan inspiratie en wil je familie of vrienden toch verrassen met een leuk eindejaarsgeschenk? Wat dacht je van een gemeentelijke cadeaubon? Wie jouw geschenk ontvangt, kan zelf iets leuks uitkiezen bij meer dan 100 handelszaken in onze gemeente. De cadeaubon is te koop bij de dienst toerisme, aan de informatie- en onthaalbalie in ’t Getouw en aan de cadeaubonautomaat (ingang parking Statiestraat). Succes verzekerd!

 

Stel het bedrag van je cadeau zelf samen met cadeaubons van 10, 15 en 50 euro. De cadeaubon is verkrijgbaar bij volgende verkooppunten:

Pagina's