Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

Infomoment ‘Gebruik activiteitenkalender gemeente’ op 11 december

dinsdag, 5 december, 2017

Op maandag 11 december organiseert het gemeentebestuur een gratis infosessie over het gebruik van de activiteitenkalender van onze gemeente. De sessie vindt plaats van 9 tot 11 uur in de aula van ecocentrum De Goren, Postelsesteenweg 71. Interesse? Kom gewoon langs, inschrijven is niet nodig.

 

Organiseert jouw vereniging een activiteit waarop alle inwoners van onze gemeente welkom zijn? Zorg dan voor extra promotie dankzij de activiteitenkalender van onze gemeente. Tijdens de infosessie bekijken we de gemeentelijke website wat grondiger zodat je in de toekomst eenvoudig én snel de gewenste informatie vindt.

 

Meer info: 
communicatiedienst
014 33 15 72
Bron: 
OCMW-VOORZITTER EN SCHEPEN VOOR SENIOREN WIM CAEYERS