Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

Jouw organisatie op onze vrijetijdsmarkt? Kom naar het infomoment op 18 januari

maandag, 8 januari, 2018

Op 2 september plant onze gemeente een grote vrijetijdsmarkt. Op deze markt krijgt elke vrijetijdsorganisatie uit onze gemeente de kans om zichzelf voor te stellen. Niet alleen met een gewone infostand maar ook door actief te laten zien waar de organisatie mee bezig is. Benieuwd naar wat dit voor jouw vereniging  of bedrijf kan betekenen? Kom op donderdag 18 januari om 19.30 uur naar het infomoment in lokaal 3 in ‘t Getouw, Molenhoekstraat 2. Inschrijven is niet nodig.

Een korte dansvoorstelling, live muziek, een workshop bloemschikken, een demo basketbal, een initiatie breien,… de mogelijkheden om je organisatie actief voor te stellen zijn eindeloos! Wil jij onze inwoners warm maken voor jouw activiteiten? Zorg dan dat je een plaatsje hebt op onze vrijetijdsmarkt.

Vrije tijd in onze gemeente

De markt is toegankelijk voor alle organisaties, zowel verenigingen als bedrijven, die in onze gemeente vrijetijdsactiviteiten organiseren. Sport en beweging, cultuur en erfgoed, toerisme, activiteiten voor kinderen, jongeren of senioren tijdens hun vrije tijd,… het kan allemaal!

Ook voor organisaties die werken met en/of op zoek zijn naar vrijwilligers voorzien we een plaatsje.

Infomoment

Interesse? Kom dan op donderdag 18 januari om 19.30 uur naar lokaal 3 in ’t Getouw. Tijdens het infomoment leggen de organiserende diensten uit wat de vrijetijdsmarkt voor jouw organisatie kan betekenen en aan welke voorwaarden je moet voldoen om deel te nemen.

Inschrijven

Moeten we voor jouw organisatie alvast een plaatsje reserveren op onze markt? Vul dan voor zaterdag 3 maart het e-formulier in op www.gemeentemol.be/vrijetijdsmarkt. Je kan ook een papieren formulier afhalen en invullen:

·         Informatie- en onthaalbalie in ’t Getouw, Molenhoekstraat 2

·         Bibliotheek, Molenhoekstraat 2

·         Ticketbalie Schouwburg Rex, Smallestraat 2

·         Balie in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28


Via dit formulier uit je je interesse. Je geeft pas later door hoe je je organisatie wil presenteren. Achteraf informeren we je over de exacte voorwaarden en de materialen die we voorzien.

Meer info: 
dienst samenlevingsopbouw
014 33 15 59
Bron: 
SCHEPEN VOOR CULTUUR PAUL VANHOOF