Jouw organisatie op onze vrijetijdsmarkt? Schrijf je nu in!

vrijdag, 9 februari, 2018

Op 2 september plant onze gemeente een grote vrijetijdsmarkt. Op deze markt krijgt elke vrijetijdsorganisatie uit onze gemeente de kans om zichzelf voor te stellen. Niet alleen met een gewone infostand maar ook door actief te laten zien waar de organisatie mee bezig is. Schrijf je voor zaterdag 3 maart in via www.gemeentemol.be/vrijetijdsmarkt. Of haal een papieren formulier af bij een van onze balies.

Een korte dansvoorstelling, live muziek, een workshop bloemschikken, een demo basketbal, een initiatie breien,… de mogelijkheden om je organisatie actief voor te stellen zijn eindeloos! Wil jij onze inwoners warm maken voor jouw activiteiten? Zorg dan dat je een plaatsje hebt op onze vrijetijdsmarkt.

Vrije tijd in onze gemeente

De markt is toegankelijk voor alle organisaties, zowel verenigingen als bedrijven, die in onze gemeente vrijetijdsactiviteiten organiseren. Sport en beweging, cultuur en erfgoed, toerisme, activiteiten voor kinderen, jongeren of senioren tijdens hun vrije tijd,… het kan allemaal!

Ook voor organisaties die werken met en/of op zoek zijn naar vrijwilligers voorzien we een plaatsje.

Inschrijven

Moeten we voor jouw organisatie een plaatsje reserveren op onze markt? Vul dan voor zaterdag 3 maart het e-formulier in op www.gemeentemol.be/vrijetijdsmarkt. Je kan ook een papieren versie van het inschrijvingsformulier invullen op volgende plaatsen:

·        Informatie- en onthaalbalie in ’t Getouw, Molenhoekstraat 2

·        Bibliotheek, Molenhoekstraat 2

·        Ticketbalie Schouwburg Rex, Smallestraat 2

·        Balie in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28


Via dit formulier uit je je interesse. Je geeft pas later door hoe je je organisatie wil presenteren. Achteraf informeren we je over de exacte voorwaarden en de materialen die we voorzien.

Voorwaarde

Een voorwaarde om deel te nemen is dat je organisatie de Molse Vrijetijdscheque aanvaardt. Meer info hierover vind je op https://www.gemeentemol.be/product/2188/vrijetijdscheque--deelnemende-organisaties-verenigingen-clubs.

Meer info: 
dienst samenlevingsopbouw
014 33 15 59
Bron: 
SCHEPEN VOOR CULTUUR PAUL VANHOOF