Kempense Golf zet deuren weer open voor groot publiek

 
00:00
donderdag, 9 maart, 2023

Ongetwijfeld hebt u van vrienden of kennissen al eens enthousiaste verhalen over golf gehoord. Wilt u zelf eens van dichtbij meemaken waarom iedereen zo enthousiast is over golf? Dan biedt de Kempense Golf Club u op de jaarlijkse opendeurdag daarvoor een geweldige mogelijkheid. In een ontspannen en
gezellige ambiance laten wij iedereen graag kennismaken met alle facetten van deze prachtige sport en met de mooie en professionele accommodatie van onze club.

De populariteit van de golfsport neemt nog steeds toe en dat is ook zeker zichtbaar bij de Kempense Golf Club in Mol, daar wij reeds zijn toegekomen aan meer dan 700 actieve full members en 300 trainingsleden. We danken ons succes mede aan de voortdurende investeringen en de afwisselende activiteiten voor jong en oud. Dit jaar vindt onze opendeurdag plaats op maandag 10 april 2023. Wat mag u zoal verwachten?

Gratis golfinitiaties waarbij u in een ontspannen sfeer kennis maakt met de belangrijkste technieken van het spel.

Deelnemen aan rondritten over de golfbaan in elektrische golfcars, waarbij u van dichtbij en onder vakkundige begeleiding de prachtige baan van de Kempense Golf Club kunt ontdekken.

Voor de jeugd en volwassen die graag “zomaar” meekomen zijn er allerlei leuke activiteiten en staat onze mooie accommodatie de ganse dag voor iedereen open.

Bring a Friend golfwedstrijd met de oudste en jongste leden van onze golfclub.

En dan is de opendeurdag enkel nog maar het topje van de ijsberg in 2023… Bij de Kempense Golf Club wordt er namelijk continue gewerkt aan de verbetering van de infrastructuur en golfbaan. Met fierheid delen we dan ook mee dat, na onze recente toevoeging van onze Toptracer(*) driving range in 2022, er opnieuw grootse veranderingen op het programma staan. We hebben er namelijk voor gekozen om onze golfbaan uit te breiden met 9 extra holes.

Er zijn goede redenen voor dat zoveel mensen inmiddels de weg naar de golfbaan hebben gevonden. Golf is gezond, het verbetert de fysieke gesteldheid, vermindert stress en ontspant. Onderzoek heeft aangetoond dat golfers gemiddeld vijf jaar langer leven. Golf is een ontspannend en intrigerend spel met een mooie combinatie van fysieke inspanning en competitie. En golf is voor iedereen. Zowel jong als oud kan het spelen en blessures zijn nagenoeg uitgesloten. En dat alles altijd in een prachtige groene omgeving.

De tijd dat golf een wat elitair karakter had ligt al lang achter ons. De Kempense Golf Club stelt alles in het werk om de sport voor iedereen toegankelijk te maken. Alle redenen dan ook om een keer van dichtbij te komen kijken wat golf zo leuk maakt.

Meer info: 
Kempense Golf
Bron: 
Kempense Golf Club