Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

Kinderraad organiseert ‘speelgoedgeefplein’ op zaterdag 23 december in De Zwaan

dinsdag, 5 december, 2017

Zijn je kinderen hun speelgoed ontgroeid? Maak andere kinderen dan blij met het ‘oude’ speelgoed en kom naar het ‘speelgoedgeefplein’ op zaterdag 23 december. Dit vindt plaats van 14 tot 17 uur op de binnenkoer van De Zwaan, Markt 28. Bij regenweer verhuizen we naar de zaal van jeugdhuis Tydeeh, Rivierstraat 8. Wil je een plaatsje op het plein? Schrijf dan uiterlijk op 15 december in via 014 33 05 30 of jeugddienst@gemeentemol.be. Alle kinderen mogen speelgoed wegschenken en iedereen mag gratis speelgoed uitkiezen.

 

Het idee van dit initiatief komt van de kinderraad die dit jaar extra focust op kinderarmoede. De maand december staat voor velen synoniem met cadeautjes. Met dit initiatief wil de kinderraad alle kinderen de kans geven om een cadeautje te schenken. Vele kinderen hebben thuis speelgoed liggen waarmee ze niet meer spelen. Waarom het niet weggeven dan?

 

Meer info: 
jeugddienst
014 33 05 30
Bron: 
SCHEPEN VOOR JEUGD TOMAS SERGOORIS