Kom naar vorming over het schrijven van subsidiedossiers op dinsdag 29 november

maandag, 21 november, 2022

Schrijf je in voor de opleiding op dinsdag 29 november van 19 tot 21.30 uur om succesvol een subsidiedossier uit te schrijven. Deze vorming vindt plaats in zaal 3 en 4 van het lokaal dienstencentrum in Ten Hove (Jakob Smitslaan 28). Per vereniging zijn maximum 2 deelnemers toegelaten. Schrijf in via www.gemeentemol.be/e-loket.

Subsidies helpen je vereniging om de eigen werking te versterken of om eens een uitzonderlijke activiteit op te zetten. Veel verenigingen aarzelen dikwijls om een aanvraag in te dienen. Ze vrezen dat de tijdsinvestering te groot is en de kans op succes te klein. Of de subsidie-oproep lijkt heel complex opgesteld. 

 

Inhoud

Tijdens deze basisopleiding ontdek je waar je subsidies vindt en hoe je jouw kansen vergroot om deze middelen te verdienen. We gaan na wat er achter een subsidie-oproep zit en hoe je subsidiërende organisaties overtuigt van de kracht van jouw projectidee. Tot slot leer je om je idee helder te verwoorden zodat je opvalt tussen de andere aanvragen. Vrijwilligerscentrale Mol organiseert deze vorming in samenwerking met afdeling jeugd en sport, afdeling cultuur en dienst seniorenplus.

Inschrijven

Wil je graag meer informatie over het invullen van subsidiedossiers? Schrijf snel in via https://www.gemeentemol.be/eloketdetailv2.aspx?id=1393. Per vereniging kunnen maximum 2 leden deelnemen. In totaal zijn de inschrijvingen beperkt tot 25.

Meer info: 
dienst samenlevingsopbouw
Vrijwilligerscentrale Mol
014 33 16 16
Bron: 
SCHEPEN VOOR SAMENLEVINGSOPBOUW LIEVE HEURCKMANS