Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

Kunstenaars gezocht voor deelname ‘Open Kunstatelierroute’ in juni

donderdag, 8 maart, 2018

Open Kunstatelierroute zoekt kunstenaars die willen deelnemen aan een nieuwe editie van dit kunstzinnig initiatief. Dit jaar vindt de Open Kunstatelierroute plaats tijdens de weekends van 9 en 10 juni, en van 16 en 17 juni. Kunstenaars uit onze gemeente die aan de Open Kunstatelierroute willen deelnemen, vullen uiterlijk op 31 maart 2018 het e-formulier in via www.gemeentemol.be > e-loket > Open Kunstatelierroute 2018, inschrijving of contacteren het cultuurcentrum.

Tijdens de Open Kunstatelierroute stellen Molse kunstenaars gedurende twee weekends hun atelier open voor bezoekers. Ze maken tijd voor een gezellige babbel over de materialen en technieken die ze gebruiken en organiseren een kleine tentoonstelling van hun werk. Daarnaast is er ook een overzichtstentoonstelling met werk van alle deelnemende kunstenaars in de exporuimte van Cultuurcentrum ’t Getouw.

Meer info: 
PERSBERICHT VAN SCHEPEN VOOR CULTUUR PAUL VANHOOF
Bron: 
SCHEPEN VOOR CULTUUR PAUL VANHOOF