Kwb Mol-Centrum schenkt 1111 euro aan Mols comité Kom op tegen Kanker

Kwb Mol-Centrum schenkt 1111 euro aan Mols comité Kom op tegen Kanker Foto: Gemeente Mol
vrijdag, 2 februari, 2024

Kwb Mol-Centrum overhandigde op 29 januari een cheque van 1.111,11 euro aan het Mols comité Kom op tegen Kanker - LotinCo en de fietsers teams MOL 1.000 kilometer voor Kom op tegen Kanker. De cheque was het resultaat van de jaarlijkse pensenkermis die de vereniging in 2022 en 2023 organiseerde. De opbrengst gaat integraal naar wetenschappelijk onderzoek. Dankjewel kwb Mol-Centrum voor jullie vrijwillige inzet en dit warme gebaar.

> Mols comité Kom op tegen Kanker - LotinCo
Het team vrijwilligers van het Mols comité Kom op tegen Kanker wil enerzijds sensibiliseren over de ziekte en gevolgen van kanker en fondsen werven ten voordele van Kom op tegen Kanker. Anderzijds wil het comité de kankerlotgenoten en naasten ondersteunen en met elkaar in contact brengen. Samen met tal van vrijwilligers probeert het team heel wat KomOp-initiatieven te ondersteunen en meerdere initiatieven voor kankerlotgenoten te organiseren in onze gemeente.

> 1.000 km voor Kom op tegen Kanker
De 1.000 km is een fietsevenement waarbij teams van 1 tot 8 fietsers tijdens het hemelvaartweekend samen met vele anderen in pelotons 1.000 kilometer fietsen ten voordele van de strijd tegen kanker. In de aanloop naar het evenement zamelt elk team 5.500 euro startgeld in voor broodnodig kankeronderzoek. Ook de teams MOL trappen samen met duizenden zielsgenoten al voor de 10de maal mee.

Meer info:
> Mols comité Kom op tegen Kanker - LotinCo, 014 27 24 14, tegenkanker@gemeentemol.be
> Kwb Mol-Centrum, www.kwbmolcentrum.be

Bron: 
Gemeente Mol