Ladies Circle Mol schenkt genereuze donatie van 17850 euro aan haar goede doelen

Ladies Circle Mol schenkt genereuze donatie van 17850 euro aan haar goede doelen Foto: Yvo Geerts
dinsdag, 27 februari, 2024

In een hartverwarmend gebaar heeft Ladies Circle Mol aangekondigd dat ze een totaalbedrag van € 17.850 schenkt aan haar goede doelen in de regio.

Met een toewijding aan sociale verantwoordelijkheid en het ondersteunen van belangrijke maatschappelijke initiatieven, heeft Ladies Circle Mol zich ingezet om een positief verschil te maken. Door middel van verschillende initiatieven, zoals een succesvolle wijnverkoop en een toneel opgevoerd door de eigen leden, heeft deze club dit indrukwekkende bedrag bijeengebracht.

De donatie van €17.850 zal worden verdeeld onder de volgende goede doelen:
o ’T Volderke: € 5.500
o Heikenhof: € 4.650
o CIG De Zeshoek: € 4.300
o Alzheimerliga: € 3.400

Ladies Circle Mol is enorm trots op de inzet van haar leden en is verheugd om deze bedragen te kunnen schenken aan organisaties die zich inzetten voor het welzijn van anderen. Deze schenkingen zijn een krachtig voorbeeld van hoe samenwerking en solidariteit kunnen leiden tot tastbare veranderingen in onze samenleving.

Ladies Circle Mol blijft zich uiteraard verder inzetten voor het ondersteunen van diegenen die het echt nodig hebben. In dat opzicht werden ook voor 2024 nieuwe goede doelen uitgekozen. Op 3 maart 2024 organiseert Ladies Circle Mol een voorstelling van Amelie Albrecht, in ‘t Getouw. Hiervoor kunnen nog steeds kaarten worden besteld via de website: http://www.ladiescirclemol.be/, en kunnen de nieuwe goede doelen worden gesteund!

Bron: 
Yvo Geerts