Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

Lezing: ‘Academie gedaan? Van hier af kun je gaan’ op 11 december

dinsdag, 5 december, 2017

Wat nadat je je opleiding in de Academie hebt afgerond? In de lezing ‘Academie gedaan? Van hier af kun je gaan’ op maandag 11 december stelt Dinora De Waele een aantal mogelijkheden voor. De lezing start om 19 uur in de Studio van Fotografie op de eerste verdieping van de Academie voor Beeldende Kunsten, Markt 28. De toegang is gratis. Iedereen is welkom.

 

Dinora De Waele, voorheen docente Sociaal-Artistiek Werk aan Thomas More en oprichter van het netwerk ‘Kempen koestert kunstenaars’ zal ons inspireren en een aantal mogelijke pistes bewandelen. 

Je eigen weg gaan

Afstuderen, loskomen van de academie en je eigen weg gaan, kan vele vormen aannemen. Je kunstziel verder ontwikkelen, jezelf voortdurend uitdagen, onafhankelijk creëren en de stap naar het kunstenveld zetten is een mogelijkheid. Misschien zit je met de vraag of er instanties bestaan die jou daarbij organisatorisch of financieel kunnen helpen, en waar je deze kan vinden? Of toch liever workshops geven en creatief werken met mensen? Aan jou de keuze.

Meer info: 
Academie voor Beeldende Kunsten
014 33 07 96
Bron: 
SCHEPEN VOOR ONDERWIJS KATHLEEN DECKX