Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

Reactie Koen Van Gompel

 
00:00

Mol Achterbos, 16 oktober 2012Reactie van de lijsttrekker van MEMO Koen Van Gompel : "Memo is enige van de nu zetelende partijen die vooruit gaat. Er is een coalitie gevormd zonder MEMO daar in te kennen of zonder hun voorwaarden te vragen. Men is in zee gegaan met een verliezende partij. Het is jammer en ondemocratisch : men vormt een coalitie van drie verliezende partijen. MEMO zal zes jaar lang een stevige oppositie voeren."Koen van Gompel vraagt zich verder af hoe de drie coalitiepartners hun verschillende ideologieën gaan kunnen samenbrengen tot één bestuursakkoord."

Stem: 
Nog geen stemmen