MIN Mol Verkoop per opbod Jan Sleurs pastel-tekeningen

Jan Sleurs pastel-tekeningen Foto: MIN Mol
donderdag, 22 december, 2022

Beste sympathisanten,

Jan Sleurs, de MIN Mol contactpersoon en bezieler van het Rawics crisiscentrum voor Oekraïne gezinnen en kinderen in Polen, en begenadigd kunstenaar, schonk twee unieke prachtige pastel-tekeningen van zijn hand aan MIN Mol als steun. Ze worden op onze site www.minmol.be verkocht per opbod, via menu-item ‘Verkopen’ en ten voordele van de MIN Mensen in Nood Mol vzw werking.

De veilingperiode voor beide pastel-tekeningen loopt van donderdag 22 december tot en met 7 januari 2023

Neem een kijkje en/of doe een ‘bid' door in het hoofdmenu bovenaan ‘Verkopen’ te drukken en één van de aangeboden verkopen te selecteren. U kan het werk in detail bekijken door op de kleine foto te drukken.
Selecteer dan ‘Description’ om de detailbeschrijving te lezen en ‘Bid here’ om een bod te starten. Uw naam en emailadres moeten ingevuld worden om een bod te kunnen doen. U kan alleen 15€ hoger bieden dan het hoogste bod op elk moment. U hebt steeds zicht op het hoogste gedane bod tot nu toe.

Bekijk en lees ook het startbedrag en volg het verloop van de bids. De start- en einddatum van de verkoop per opbodperiode is natuurlijk belangrijk, daarbinnen kan u één of meerdere bids doen naargelang uw wensen en het verloop van deze verkoop.
De hoogste bieder op het einde van de verkoopperiode wordt de eigenaar van één van deze prachtige pastel-tekeningen.

Het betalen van de verkoop gebeurt niet op de site maar gewoon offline door een manuele storting.

Succes!

Vriendelijke groeten,

Bestuur en vrijwilligers van MIN Mol vzw

Bron: 
MIN Mol vzw