Moonfield DJ-contest voor 8 en 9 juni

Moonfield DJ-contest 8 en 9 juni 2022 Foto: Moonfield
donderdag, 12 mei, 2022

Moonfield geeft talent kansen

Met het tv-programma De Kemping werd al snel duidelijk dat de Kempen een plaats is waar iedereen zijn talenten kan tonen. Op 8 en 9 juli knalt de derde editie van Moonfield festival in een bosrijk landschap in Mol. Naast hun ecologische en creatieve waarden speelt inclusiviteit ook een belangrijke rol. Iedereen krijgt er de kans om het beste van zichzelf te geven.

Nu zaterdag 14 mei strijden 7 jonge talenten uit heel Vlaanderen voor een spot op het festival tijdens een dj-contest in Café Het Verzet in Mol. De new talents zijn gekozen uit talloze enthousiaste inzendingen waarvan de sets allemaal met veel aandacht beluisterd werden. Een vijfkoppige jury zal na een leuke dansnacht de knoop doorhakken en 3 winnaars kiezen die op 8 of 9 juli een stage mogen openen met hun beste dansbeats. Kom supporteren voor jouw favoriet!

De rest van de line-up bestaat uit 50-50 vrouwelijke en mannelijke dj’s die funk, eclectisch, house en techno spelen op twee podia. Artiesten zoals Paula Tape, BEC, Marina Trench, Tahko en Trish Van Eynde zijn met veel zorg geselecteerd om jullie te verwennen met de lekkerste sounds.

Begint het al te kriebelen en wil je graag deel uitmaken van het Moonfieldteam? Stuur een mailtje naar bjorn@moonfield.be en misschien kan je wel helpen met het realiseren van dit Kempisch pareltje. Iedereen is welkom en wordt gewaardeerd voor zijn helpende hand.

Moonfield 2022. Verwacht je aan een mystieke en krachtige sfeer waar iedereen gelijk is en samen geniet van muzikale hoogtepunten!

Tickets & info:
https://www.moonfield.be

Social:
https://instagram.com/moonfieldfestival
https://www.facebook.com/moonfieldfestival
https://www.facebook.com/events/787670122196003

Bron: 
Moonfield