N-VA Mol schenkt 2500 euro aan lokale radio’s

N-VA Mol schenkt 2500 euro aan lokale radio’s Foto: N-VA Mol
vrijdag, 21 april, 2023

Het bestuur van N-VA Mol schenkt 2.500 euro aan het goede doel. Radio Mol en Radio Gompel bekomen elk een cheque van 1.250 euro. Hiermee willen we de werking van beide lokale radiozenders een steuntje in de rug geven.

'In deze moeilijke tijden met stijgende energieprijzen, SABAM, stijgende huurkosten, enz. hebben onze lokale vrije radio's het niet makkelijk' zegt Jan Van Dael, voorzitter van N-VA Mol, ‘we willen hen dan op deze manier een hart onder de riem steken en hen bedanken voor de dagdagelijkse programma's.‘

Vele burgers uit de ruime omgeving van Mol genieten van de prachtige muziek en lokale informatie die hen wordt aangeboden door de talloze vrijwilligers van beide zenders.

'Wij zijn bijzonder dankbaar voor dit gebaar, dit geeft terug een boost om dagdagelijks verder te doen', stelt Benny Geens van Radio Gompel. “Ook Radio Mol is erg opgetogen met dit steuntje in de rug” aldus Jeroen Jacobs, voorzitter van Radio Mol. “We kunnen deze bijdrage goed gebruiken om te investeren in de toekomst, want ook radio-maken evolueert met de tijd. Natuurlijk wil dit niet zeggen dat jullie geen kritische vragen van ons meer mogen verwachten” vult Jeroen Jacobs aan.

‘We schenken elk jaar een mooi bedrag aan een goed doel,’ besluit Jan Van Dael, voorzitter van N-VA Mol, ‘we steunden eerder al M.I.N. Mol, Actie MIN, Vectamus, het Koala project van het AZ Mol, Rode Kruis Mol, Vlaamse Kruis afdeling Mol, De Witte Mol, Ons Huis, de Poezencentrale, Natuurpunt en Help Brandwonden Kids. Vorig jaar mocht het JAC een steuntje in de rug ontvangen. Het is misschien maar een klein gebaar, maar het is fijn om op deze manier deze fantastische lokale initiatieven te mogen ondersteunen.’

Bron: 
N-VA Mol