Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

Peuterspeelpunt op woensdag 17 januari in Kinderclub Bieke in Ginderbuiten

maandag, 8 januari, 2018

Peuterspeelpunt gaat op woensdag 17 januari uitzonderlijk door in Kinderclub Bieke, Toemaathoek 1. De meeste Molse scholen hebben een snipperdag waardoor Kinderclub ’t Krekeltje die dag niet beschikbaar is. (Groot)ouders met kinderen tussen 0 en 3 jaar zijn tussen 8.30 en 12 uur welkom om samen te spelen en ervaringen uit te wisselen. De deelname is gratis.

De dienst samenlevingsopbouw wil met Peuterspeelpunt ontmoetingen stimuleren en een sociaal netwerk creëren. Peuterspeelpunt bevordert de taalontwikkeling en de speelkansen van jonge kinderen. Bovendien geeft het ouders de gelegenheid om van elkaar te leren. Ook grootouders en toekomstige ouders zijn welkom.

Kinderclub Bieke of ’t Krekeltje?

Tijdens de schoolweken vindt Peuterspeelpunt normaal plaats in Kinderclub ’t Krekeltje, Molderdijk 27. Tijdens de schoolvakanties opent Peuterspeelpunt de deuren in Kinderclub Bieke, Toemaathoek 1. Peuterspeelpunt gaat elke woensdag en vrijdag door van 8.30 tot 12 uur.

Meer info: 
dienst samenlevingsopbouw
014 33 15 73
Bron: 
OCMW-VOORZITTER WIM CAYERS