Praatprogramma

Nieuw praatprogramma op TVMol

Wat ?

Gegroeid uit ons streven om gemeenschaps-TV te worden of te blijven is het praatprogramma “ * ” ontstaan. De gasten, tussen 2 en 8 in aantal, bevinden zich op een confortabele stoel of zetel en meestal is er een tafel aanwezig. Het praatprogramma zal ongeveer 20 minuten duren al is dit rekbaar zeker indien we meerdere gasten mogen ontvangen. De voorbereiding gebeurt in samenwerking met TVMol om een lijn in de verschillende afleveringen te verkrijgen maar de bedoeling is het redactiewerk zo integraal mogelijk over te nemen van de deelnemende gasten.

Wie ?

Praatprogramma* is laagdrempelig en zal verenigingen, iemand met een boeiend verhaal, personen die een bijzondere prestatie op hun palmares hebben, een auteur, een beleidsmaker, een ondernemer of een inspirerend iemand ontvangen.

Waar ?

Iconische plaatsen in de Kempen - en indien het weer het toelaat buiten in de natuur - genieten de voorkeur als opnamelocatie.

Hoe ?

Vaak zal er niet eens een moderator voorzien worden die als gespreksleider de gasten bevraagt. Het concept is dat de gasten zelf dienen in te staan voor een leuke babbel, de redactie en de moderatie. De helft van de aanwezige gasten zal moderator zijn, niet in de letterlijke betekenis van het woord debat- of gespreksleider, maar eerder verantwoordelijk voor de beoogde ontspandende sfeer. Stil als het stil dient te zijn maar als het dreigt stil te vallen zal een moderator initiatief nemen door bijvoorbeeld een vraag te stellen. Er is ondersteuning voorzien om goed gebruik te kunnen maken van media zoals foto’s, afbeeldingen, geluids- of videofragmenten.

Waarom ?

Om samen met jullie interessante boodschappen, die toch een zekere historische waarde dienen te bevatten, in overeenstemming met onze missie wereldkundig te maken. zie ook www.tvmol.be/missie

Wanneer ?

U kan ons contacteren op praatprogramma@tvmol.be voor een afspraak of gewoon wachten tot wij u contacteren.

* de naam van het praatprogramma is nog niet gekend

Stem: 
Nog geen stemmen