Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

RAKoestisch editie 2

RAKoestisch, editie 2 Foto: RAKvzw
maandag, 12 maart, 2018

Onder elke kerktoren huist het nodige muzikaal talent. Om dat talent aan te moedigen om bezig te blijven met muziek, het publiek de kans te geven om hun lokale helden aan het werk te zien en unieke samenwerkingen tussen organisaties, instellingen en podia allerhande te stimuleren organiseert Poppunt jaarlijks 'Lokale Helden'.

De Molse editie van Lokale Helden wordt georganiseerd door RAK vzw en is voor de Rakkers de tweede editie van RAKoestisch. In 2016 stond Ides Moon op hun podium. Dit jaar kunnen we rekenen op 2 jonge, Molse bands: Nbrska n Loewak (catchy country-coated cover songs) en Savoir Vivre (funk, pop, dance en jazz).

Op vrijdag 27 april palmt RAK hiervoor Station M in.
Station M is een pop-up project, gedragen door het Molse Jeugdhuis. Het is een plek waar jonge ondernemers en artiesten hun ei kwijt kunnen. Het is een verzamelplaats van ateliers, een co-working ruimte, kleine winkelpanden geschikt voor jonge starters, ...
Dé ideale locatie om jong, lokaal talent te promoten!

Dikke dank u wel aan CC 't Getouw voor de steun!

RAKoestisch
Vrijdag 27 april
20u30 - 24u
Station M, Voogdijstraat 9, Mol
Tickets via https://goo.gl/forms/pJwfdWnxboZmUSGx1 of rakvzw@gmail.com (7 € / ticket)

RAK vzw?

RAK vzw = 4 vrienden die in hun vrije tijd culturele en/of maatschappelijk relevante activiteiten organiseren. Dit steeds met aandacht voor het 'kader' (locatie, dranken aanbod, inkleding, bewustmaking, ...)

Bron: 
rakvzw